Chanel Les Beiges luonnollinen Eyeshadow yhdistelmä

Ymmärrät, kun saat jotain uutta, että todella haluat pelastaa sen erityisen tilaisuuden, mutta sitten äitienpäivä tulee sekä menee, syntymäpäiväsi tulee Menee, samoin kuin tunnistat, että jos odotat valtava hetki murtaa se ulos, voit vain odottaa ikuisesti, joten jonain päivänä valitset sen ja hyödyntää sitä satunnaisella keskiviikkona?

No, olen pelastanut tämän upean neutraalin Eyeshadow-yhdistelmää Chanelista – joka on todistettava Karen Makeup Crack! – erityinen tapahtuma, koska se on vain niin Dang. vain tuijottaa sitä sytyttää minun lusty meikki intohimoni …

MAINOS

Ymmärrät taistelun, olen varma.

Joten, lopulta käytin sitä eilen, ja mikä oli erityinen tilaisuus, voit kysyä?

Vastaus: Keskiviikko. Se oli keskiviikkona. Siinä kaikki.

Ja se oli myös Connorin erittäin ensimmäinen balettiryhmä kesällä … mutta ensisijainen syy oli juuri, että se oli keskiviikko.

Kerran en ollut valssaamassa yhtä paljon kuin tanssistudio toinnot, mustat joogahousut ja mikään muu kuin ripsiväri, jossa tavallinen kahvipeite minun hampaita. Sen sijaan se tuntui hienosti käyttämään joitakin meikkiä – luomiväri, liner, punastuminen, huulipuna, säätiö sekä koko sarja sekä Caboodle – kuten käytin, kun olisin kiven koko käsi tavoittaa Hätä M & MS.

MAINOS

Oh, samoin kuin löysin uudelleen Chanel Cheek / Lip Coral Combo, jota käytin käyttämään koko ajan pahoinpihdosten kanssa sekä Creatif nestemäinen huulipuna. Korallit menevät hyvin lämpimillä kultaiset ruskeat silmän yhdistelmästä (samoin kuin Chanel Mat Taupe Liner, jota käytin tänään).

Ystävällinen yhteisön valituslääketieteesi,

Karen

Author: nvdwd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *