Urban Decay Naked valaistu Trio: Pyrite Oasis Twilight

Urban Decay Naked valaistu Trio (tulee pian loma 2016)
Kehittyvät kuin peilattu perhonen, kohokohta niin kipinä ja niin kiiltävä, että se rajat metallisessa on ollut yksi kuumimmista meikin suuntauksista viimeisten parin vuoden aikana. Jos olet fiendi peili kaltaisia ​​loistaa, saatat haluta saada uuden kaupunkien hajoamisen alasti valaistun trion poskillasi, ASAP.

Urban Decay Naked valaistu Trio
Kolme uutta UD: n hella kiiltävä korostus jauhe, tämä rajoitettu painos 36 dollaria loma-asetti, tulossa pian loma 2016, on kyse bling.

MAINOS

Ensinnäkin Pyrite, kultainen samppanja …

Seuraavaksi, Oasis, viileä toned taupea hopea glitter.

Lopuksi, hämärä, hohtava, iridescent vaaleanpunainen.

Kaikilla kolmella sävyllä on erittäin heijastava viimeistely, ja ne ovat myös melko helposti sekoittuneet joko paljain ihon tai meikin päälle.

Urban Decay Naked valaistu Trio: värit
Olen kulunut Urban Decayin alasti valaisevat jauheet ennen, ja pidän siitä, kuinka silmiinpistävää he voivat katsoa, ​​varsinkin kun seisot kirkkaan valonlähteen vieressä (kuten CAM Flash), ja voin löytää tapoja tehdä heille töitä minulle , jopa nykyisen suuren huokosteni … mutta se vie hienoja, ja olen siinä vaiheessa, jossa minulla ei todellakaan ole kärsivällisyyttä hyppää läpi liian paljon vanneja.

Miten pääsin tänne? Unen puute lähinnä, lol!

Rehellisesti ainakin, ainakin nyt … haluan helppoa kohokohtia, ja haluan hienovaraisia ​​kohokohtia, joten ota minut tiimalasi ympäröivä valaistus jauhe säteilevä valo ennen kuin lähdet. Kiitos!

MAINOS

Ystävällinen naapuruston valittaa Addict,

Karen

P.S.

Author: nvdwd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *