Tuotevalaistus: Wander Charm Trip kaksi Blush ja Bronzer Brush

Tämä harja on meikkipussin nidonta.
Tämä 34 dollaria dual-ended blush ja bronzer harja vaeltaa charmia käytetään päivittäin! Se on työhevonen. Se ei koskaan varjota, ja se on kauniisti sekoittumaan kaikenlaisiin kaavoihin ja tuotteisiin. Se on myös julma vapaa (iso plus). Makeup-laukku on!

Soittamalla kaikki opiskelijat, äidit (kissa ja muuten) ja olennaisesti kaikki, jotka rakastavat meikkiä, mutta eivät välitä liian paljon siitä. Wander Beauty’s Trip kaksi Blush ja Bronzer Brush on uusi BFF (paras Face Friend).

Jos olet tuntematon vaeltaa kauneutta, he ovat melko pieni julma-ilmainen charm-tuotemerkki noin nopea, tuore, helppo meikki, ja että tiivistää tämän harjan pähkinänkuoressa. Se on kehitetty käytettäväksi Bronzerin ja Blushin kanssa, mutta nojaan siihen koko kasvonipohjani ja riippumatta siitä, mitä heitän sen, se käsittelee sen helposti ja armon kanssa.

MAINOS

Tarkka tarkastelee punastusta harjaa
Se ateptisesti sekoittaa nesteitä ja kermakohtaisia ​​perustuksia ja sävytettyjä kosteusvoidetta jättämättä raitoja takana. Cream Blush, Jauhe Blush, Gel Blush, Bronzer tai Highlighter – Tämä harja upea höyhenet heidät kaikki kaltevuudet, jotka siirtyvät täydellisesti valolta pimeään. Se helpottaa koko pohjani alusta loppuun. Puhdistan sen vain varovasti tuotteiden välillä suorittamalla harjakset paperipyyhkeen läpi.

Harjakset ovat synteettisiä … jotka tiedän joitakin meikki ystäville on rakkaus / vihaa suhde, koska ajan myötä synteettinen voi jäykistää. Se sanoi, että tämä harja on yhtä pehmeä tänään, koska se oli ensimmäinen kerta, kun käytin sitä, ja olen käyttänyt sitä melko paljon joka kerta, kun laitoin meikki muutaman kuukauden ajan.

Mainitsin, että harjakset eivät irtoa?! hyvää kamaa!

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Pidän myös molempien harjapäiden koosta. He ovat juuri oikein. Ne kattavat hyvän määrän tilaa kasvoillani, mutta ne eivät ole epävarmasti suuria, joten en tahattomasti päätyä Bronzerin tai punastumaan paikoissa, joita he eivät kuulu.

Ja tässä on kulmainen bronzer-harja …
IMO, harja on samanlainen laatu huippuluokan julmina ilmaisia ​​esiintyjiä, kuten todelliset tekniikat harjat (budjettivaihtoehto) ja tiimalasiharjat (ylellisyysvaihtoehto), ja se on hyvä keskitason vaihtoehto 34 dollaria. Mielestäni se toimii yhtä hyvin kuin 64 dollarin tiimalasiharja.

MAINOS

Löydät sen Wander Charmin pysyvällä linjalla, ja se on nyt saatavilla Wander Charmin verkkosivuilla.

Ystävällinen naapuruston charmin addict,

Karen

Author: nvdwd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *