Urban Decay Empire Eyeliner on lumoava jewel-toned Gem

, joka on hieman kulutettu Metropolitan Decay Empire
Jos pidät Kapow! Black Eyeliner Kuitenkin yleensä kuluttua subtler-sävyjä, kuten hiilenharmaa sekä ruskea, ennen kaikkea hello, me me meikki kaksoset? Toiseksi, tarkastaa Metropolitan Decay’s 24/7 liukua kynä Empire (22 dollaria), jalokivinen munakoiso violetti. Väitetään, se ei ole maaginen … mutta en ole niin varma siitä.

Fallin ‘Purple Wings
Aina kun haluan jonkin verran vakavaa savua, imperiumi pehmentää humalassa, upea gradientti … Se on myös smudge-todisteena, kun se asettaa ja oleskelu asetetaan ripsille ja vesilinjoille. Voit myös hyödyntää super-sileää kaavaa vetämään partakoneiden teräviä siivet tai jäljittää ripsien linjat laiha-minipuilla.

MAINOS

Aliarvioitu violetti draama
Valaistuksesta riippuen, joskus se näyttää matta, samoin kuin joskus on vihje hohta.

Magic, kerron ya!

Empire on pitkäaikainen kiinnitin UD: n kokoonpanossa. Voisiko se olla uusi ensisijainen eyeliner fall? ?

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Ballerina tyttäret

Koska Rosie on minun nuorin lapsi. ? Joka tapauksessa Connor vie online-zoomausbalettiluokan keskiviikkoisin, samoin kuin ilmeisesti Rosie on päättänyt myös, että hän on myös ballerina.

Hän puistossa hänen torbie booty keskellä lattiaa sekä kellot Connor hypätä hänen yli hänen ympärillään. Se on hauskin asia, koska Rosie on vain niin chill siitä. En ole koskaan nähnyt kissan niin epämiellyttävää …

Nyt Connorin baletin ohjaajaa sekä muita bit-naisia ​​hyödynnetään Rosie’s Camesiin luokassa. Olen houkutellut saada hänet hieman Kitty Ballet Tutu omasta!

Olen käynnissä tavoittaa muutamassa tarttua viime hetken halloween-tuotteita, koska se on äärimmäisen tärkeä halloween ‘ympäri näitä osia tänä vuonna.

Muista hulluja asioita, jotka teimme, haluavat mennä Halloween-puolueisiin?
Ja puistot?!
Koska kukaan ei ole todella temppu tai hoidettu kaupungissa tänä vuonna, otamme coywolfin kurpitsan laastari Halloween-aamuna sekä sitten aiomme kuljettaa Jack-O-Lanterns iltapäivällä. Olen myös yrittää tehdä Halloween Candy etsiä hänelle (kinda kuin pääsiäismuna metsästys) bit ympyrämme, jos vedän sen pois.

MAINOS

Mitä olet tekemässä? Toivottavasti kaikki on kunnossa.

Ystävällinen yhteisön kauneudenhaku,

Karen

Author: nvdwd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *