Bay Area Charm Rakkaus: E.L.F.

paljon enemmän Bay Area Lovin ‘

Yay lahdelle! Tässä sarjassa helmikuun 2019 osalta tulen tuotteita ja sen ympärilleen, San Franciscon lahden alue.

Siirrä trivialle ystävilleni, jotka ihailet meikkiä minutia: apteekki merkki e.l.f. perustettiin Oaklandissa, Kaliforniassa vuonna 2004. Toisin kuin suosittu myytti, heidän nimensä tarkoittaa “silmät huulet kasvot”, eikä klassiselle joulufilmille pääosista Farrell (jonka olen nähnyt noin miljoona kertaa!).

VAU! Se on paljon hauskoja tosiasioita, tiedän! ? Olet SOOOOOO Tervetuloa.

MAINOS

E.L.f. On alhainen avain tunnettua tehdä täyden valikoiman erittäin edullista apteekki meikki – väri, työkalut, ihonhoito, koko yhdeksän metriä – runsaasti tuotteita valita alle 10 dollaria. Aina kun minulla on viehätys kutin, joka tarvitsee naarmuuntumista, mutta et halua aloittaa lompakon lompakkoon, menen Ulta tai tavoite ja saada muutaman 2 dollarin doohickeys e.L.f. osio jonkin verran välittömään tyydytykseen.

Myönnetty, se ei aina toimi minulle, koska olen picempi tekstuureista ja viimeistely nyt, kun olen 40-luvulla kuin minun 20s ja 30-luvulla (aka ikä, kun voisin heittää shimmery varjon Mantelin aterian koostumus kannellani ja olla hienosti), mutta joissakin tapauksissa löydän jotain hienoa! Toki se ei ehkä ole ihanteellinen tuote maailman historiassa, mutta se ei myöskään vaadi minua ottamaan lainaa.

Mitä tapahtuu, kun “Smisoi” ja pop lonkkasi autotallin edessä … BTW, olen yllään e.l.f. Shadow Brow ja Liner Palette ja Ei Budge Retractable Liner silmäni.
Kuten niiden 12 dollarin matta jauhe silmäpaletti viileillä tonalla Mattes (Kyllä!), Jotka voit täyttää rintasi, varjossa kannet ja rivi silmäsi.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Sallikaa minun sanoa, että taas: Cool-toned Mattes. Kuten * ei * oranssia tai punaisia ​​sävyjä. Mikä helmi! Voin tehdä melko paljon koko silmä näyttää alusta loppuun tämän paletin kanssa (lisää vain tiukka ja ripsiväri), ja se toimii käytännöllisesti katsoen jokaisen punastuksen / huulikomman ympärillä.

Varoitus? Nil wear time … joten minun on ehdottomasti käytettävä sitä silmän pohjamaalilla. Jos en, varjo katoaa alle kahdessa tunnissa.

Jopa alukkeella se häviää paljon enemmän ja nopeammin kuin korkeammat varjot. Mutta silti … se on 12 dollaria! Tähän hintaan otan sen. Olen tyytyväinen tarpeeksi väreillä, sekoittamalla ja koostumuksella jauheiden (samanlainen kuin kaupunkien rappeutuminen).

Tein e.L.f. Suorita viime viikolla, koska tarvitsin pick-me-up jälkeen hammaslääkäri, joten sain …

$ 3 Ei Budge Retractable Eyeliner Mustassa: Pitkäaikainen ja kohtuullisesti pigmentoitu (vaikkakaan pigmentti kuin maybelline kierre, joten minun on käytettävä kaksi tai kolme kerrosta). Se on jäykkä, mutta se on tarpeeksi hyvä tiukasti.

A $2 pack of Line & define Tape: This stuff is juuuust sticky enough. You can even cut them in half to make a pack last longer.

A $4 solid brush & Sponge Cleanser: pretty great.

An entire haul for less than $10!? how is that even possible!?

What are your E.L.F. faves?

MAINOS

Ystävällinen naapuruston charmin addict,

Karen

P.S. TGIF!!!

Author: nvdwd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *