Mac Work IT Out kromagraph lyijykynä tärkeimmän keltaisena, aito oranssi, prosessi Magenta, rikas violetti, Marine Ultra sekä maisema ympäristöystävällinen

uudet Mac-kromagraphic lyijykynät Macista työstä pois kokoelma vasemmalta: pää Keltainen, aito oranssi, prosessi Magenta, rikas violetti, Marine Ultra sekä maisema ympäristöystävällinen (17 dollaria kukin)
Mitä heck teet näiden asioiden kanssa? Ovatko ne eyeliners? Ovatko ne silmät, jotka samoin kaksinkertaiset huulen vuorauksiksi? Voinko käyttää niitä vesilinjassa? Miksi niin monimutkainen, poika?!

17 dollaria kromagraphic lyijykynä tulevista Mac-töistä IT-kokoelma sisältää lisäosan, joka yleensä kertoo tarkalleen, miten * ei * käyttää niitä.

MAINOS

Um … OK!

MAC ehdottaa, ettei hyödyntää useita kuusi sävyä työstä pois huulilla, vesilinjan varrella ja joissakin tapauksissa välttää silmäalue kokonaan.

Hmm …

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Oletan, että ihmiset tekevät, mitä he haluavat, ja hyödyntää heitä kuitenkin he haluavat, samoin kuin en olisi järkyttynyt, jos jotkin intrepid meikki-taiteilijat ovat off-etikettipalvelua heidän kanssaan.

Edelleen…

Mac-kromagraphic lyijykynät ylhäältä pää keltainen, aito oranssi, prosessi Magenta, Rich Purple, Marine Ultra sekä maisema vihreä
Vaikka pidän alaston studiokromographista lyijykynällä, aion estää vilkkaat töistä siitä, koska kyllä, toisaalta he hella elinvoimainen, mutta he haluavat myös scot ympärille ihoni ja siirto ylös ryppyihini ja kun he koskettavat vesilinjaa, herkkiä silmäni vettä.

Yllään Marine Ultra Ylälläni sekä alemmat ripsien linjat
Jos olet edelleen kiehtova, kaikki kuusi kromagraph lyijykynät näyttävät muusta Macista, jotka tekevät sitä kokoelmasta laskureilla, kaupoissa sekä Internetissä 2. maaliskuuta.

Motivaation etsiminen …

Te, olen mennyt siihen korkean intensiteetin välialan koulutusluokkaan yöllä, kun menisit kolme viikkoa nyt, samoin kuin pidän siitä! Olen edelleen ikävä Camaraderie, jota minulla oli ihmisten kanssa päivällä luokassa, mutta yökerhat ovat Freakin ‘hardcore.

Haluan löytää jonkun lähellä minua, joka todella työntää sitä, samoin kuin yritän pysyä heidän kanssaan. Se on niin hauskaa mennä luokkaan, jossa ihmiset työntävät sinua, ei todeta, että se ei koskaan tapahtunut päivällä luokassa, mutta se on hauskaa yrittää työntää itseäni ja tehdä asioita, joita en ole varma, että voin tehdä.

Ja kun menen nukkumaan yöllä, olen niin kulunut, että minä conk ulos, kun syksy vuoteeksi. ZZZ …

MAINOS

Ymmärrän, että puhun hiit koko ajan, mutta se on ollut ihanaa! Se on äärimmäisen vaikeaa minulle, mutta se on myös paljon hauskaa. Jos sinulla on mahdollisuus kokeilla sitä, valitse se! YouTubessa on paljon HIIT -harjoituksia, joita voit yrittää nähdä, pidätkö siitä.

Ystävällinen yhteisön valituslääketieteesi,

Karen

Author: nvdwd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *