Sunnuntaisin kielekettä kissa, meikki sekä charm blog maskot, vol. 653

Vuosien varrella, kun välilehdet olivat todella talon pääsiäisenä ja ei ulos Galivanting ympäri maailmaa jonkin verran eksoottisessa paikassa Kitty mallinnuksen ampua, hänellä oli pääsiäismuna metsästää talossa myös alueellisille kitties lapsina. Yup, hänen diva-luonteesta huolimatta hän oli kaikki sydän.

Odota – Otan tämän takaisin. Hän sai hieman kosketuksen yhden vuoden, kun pääsiäispupu yritti näyttää hänelle. (Ymmärrät tarkalleen, miten välilehdet pitivät spotlight.)

MAINOS

Se oli vuosi Ryan Gosling pukeutunut pääsiäispupuksi samoin kuin suoritti Sleit sekä soitin harmonikka. Koska välilehdet oli täydellinen ammattilainen, hän ei antanut, että hän oli kateellinen, mutta voisin kertoa. Hänen silmänsä ja menetelmän hänen viikset muuttivat … Hän oli vaivannut.

Rosie sanoo: “Hoppy pääsiäinen”.

Rosie oli kaikki yrityksen hänen pääsiäismunahakuun tänään. Hän hyödynsi verkkoa sekä ohjelmoi joitakin ohjelmistosovelluksia järjestelmällisesti piirtääkseen, mitkä ympyrän alueilla olisi suurin tilastollinen mahdollisuus sisällyttää munat.

Se toimi todella hyvin.

Nyt hän uskoo kääntämällä sen sovellukseen kissoihin ja lapsille, sillä hän näkee dollarin merkkejä, samoin kuin hän löytää parhaillaan Pythonia, jotta tämä unelma toteutuu.

MAINOS

Joo, hän ei ole sellaisen tutkijan tyyppi, joka vain istuu jonnekin samoin kuin rennosti. Hän on varmasti go-getter. Hän lainasi yhden Connorin ohjelmointikirjoista sekä suunnitelmia, joiden prototyyppi on valmis testaamaan pian. ?

Ystävällinen yhteisön charmin addict,

Karen

Author: nvdwd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *