Tuote Shout-Out: Hiki Kosmetiikka Skin-tasapainotus Puhdistuspyyhkeet

Nämä tantalisoivat pehmeästi pehmeät, kuvioitu hiki Kosmetiikka Skin-tasapainotus Puhdistuspyyhkeet tuntuu melkein kuin Terry Washcloth.
Nämä ihanat pyyhkeet ovat kuin kannettava, post-harjoittelua, ja ne ovat sensaatiomaisesti pehmeitä. He tulevat pakkauksiin 10 dollaria ja 30 dollaria 18 dollaria hikos kosmetiikasta.

Asia, jonka huomaat kaikkein erikoistuneista harjoittelun pyyhkimistä, varsinkin ne, jotka sanovat olevansa kasvot * ja * ruumiin, on se, että he ovat yleensä suuria yhdestä asiasta, mutta ei hienoja toisessa, kuten ne ovat kunnossa Nopeasti puhdistaminen kaulani ja alas, mutta kun yritän käyttää heitä puhdistamaan kasvoni, he pistävät tai tekevät posket tuntevat tiukasti myöhemmin. Tai he jättävät elokuvan, joka pillereitä ylös, kun laitan aurinkovoidetta tai BB kermaa.

MAINOS

Useimmat heistä eivät ole suuria molemmissa – kasvoissa että kehossa – mutta nämä ovat, vaikka voit käyttää vauvan pyyhkeitä tai säännöllisiä vanhoja meikkipyyhkeitä puhdistamaan harjoittelun jälkeen, nämä ovat vain parempia, heftier ja pehmeämpiä kuin tavallisesti, Kuten todella hyvä puuvillapesuaine, joka haisee kuin laventeli ja vihreä tee.

Kannettava suihku, joka sopii kukkaroosi

Pakkaus 10 on 7 dollaria.
Viime viikolla hikisen harjoittelun jälkeen halusin juosta matkan kotiin, joten tarttuin yksi näistä, pyyhitty kasvoni, kaulani, kainalo, jalat – tiedät, kaikki elintärkeet hikiset alueet – ja tunsin todella , really clean and, importantly, not sticky afterward, which is totally different and better than I felt after my last new body wipes experience with Yuni’s shower Sheets.

Towelnett sisältävät kookosvesiä, vihreää teetä, vitamiineja B ja E, enkä tiedä, onko se salainen kastike, mutta mitä se on, ihoni tuntuu Fab ja hydratoitu sen jälkeen, kun käytän niitä.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Myös, kun käytän niitä kasvoillani, en tunne tarvetta sitten seurata lotion. Voin mennä iloinen tapa paljain, puhdasta ihoa. Or, I can touch-up with BB cream or foundation or powder or something else, since these don’t leave behind an annoying residue that interferes with how other products will layer.

Kuitenkin meikkiä, sinun on ehkä käytettävä ylimääräistä öljypohjaista poistoainetta, jos käytät vedenpitävää ripsiväriä. Koska nämä pyyhkeet ovat hyviä, mutta joskus he tarvitsevat vähän apua poistamalla pitkäikäiset tavarat.

MAINOS

Jos olet markkinoilla nopea, mukava tapa puhdistaa harjoituksenne, erittäin suositeltavaa.

Ystävällinen naapuruston kauneuden addikti,

Karen

Author: nvdwd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *