Lämpimät kultaiset kannet Bronzed Liner Breakdown Pikoittaminen lepoa Eyeshadow Ideat

aloittaa uuden kirjan tänään!
Heya! iloinen perjantaina. Kuinka päiväsi sujuu?

Kaivos on ollut melko hyvä tähän mennessä. Tänään minulla on vapaapäivä, minun ensimmäinen ikä, ja minulla on muutama tunti itselleni, kun Connor on koulussa, ja en lähes tiedä mitä. Olen työskennellyt viikonloppuisin viime viikkoina, ja vaikka en yleensä pidä kiireistä, olen tehnyt päätöksen, että tämä on vuosi, jonka aion täysin omaksua levätä, joten tänään olen Aion tehdä parhaani vain rentoutua.

MAINOS

Kaikki, mitä voin tehdä, ovat asioita, jotka auttavat täyttämään hyvin, niin puhumaan sekä henkisesti että fyysisesti. Onnea minulle, lol! Täällä on aina jotain tekemistä, ja olen jo merkitse pois kaikki asiat, joita voisin saavuttaa ylimääräisen ajan, kuten kylpyhuoneen puhdistusta, pyykinpesua, menossa päivittäistavarakauppoja, esittelee aterioita viikonloppuna, päästä eteenpäin työhön jne. Mutta, mutta nopea. Ei tee sitä. Lepo on nykypäivän ensisijainen tavoite.

Aion hillitä tarvetta olla tuottava ja vain hauskaa asioita tänään. Aion nauttia kausipalat (ajattelen “jäännöksiä päivän” tai “Innocence-ikä”), osta sininen barn-salaatti, aloita uusi kirja ja ehkä maalata kynnet, jos olen kunnianhimoinen . Oh, aion juoda decaf nespressoja koko päivän, hahaha. Voin jopa ottaa nukkua, Gasp!

Söi suosikkiruokani maailmassa, Tostadan salaatti grillattua katkarapuja ja avokado sinisestä Barn Marinista

Rakasta minua jakso

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Tehdään tämä

Oletko hyvä olla ennakoivia lepoaikana? En ole niin. Yritän parempaa siitä.

Anywho, joten tämä huomautus liittyy marginaalisesti meikkiä, Kathleen sanoi tämän viime perjantaina kaksivärinen liner meikki postitse:

Opeta minulle tapoja! Voin hallita viileää vuorausta. Mutta voitko kävellä minua luomiväri, kiitos? Onko hunaja himo kannella ja puulämmitteinen sisäkulmassa? ja satula alla molempien perustana? En koskaan käytä varjoa, joten arvostan ideoita – kiitos!

Hei, Kathleen! Kiitos kysymyksestäsi. Tässä on erittely, jossa laitan jokaisen varjon kansilleni; Toivottavasti tämä auttaa.

Jotkut yleiset vinkit:

Harjoittelu, käytäntö, käytäntö. Eyeshadowin mielestäni on aina hyvä vain pitää harjoitella. Aseta varjot kannellesi, sekoita niin paljon kuin voit (käytä kevyttä kosketusta) ja toista, kunnes saat sen ripusta. Lopulta selvittää, mitä sijoittelua toimii parhaiten silmäsi muotoon.

Pidä se yksinkertaisena. Pidän sen suhteellisen yksinkertaisena. Tee yksi, kaksi sävyä eniten. Oh, ja yksinkertaistamalla ohittamalla pohjus, jos haluat (tai ei). Optin normaalisti ja vain varjo, ei alukkeita.

Sileä se ulos. Se sanoi, jos sinulla on vaikeuksia tasoittaa kaltevuosi, kokeile pölyä kevyttä kerroksen jauheen kannen päälle. Ja vain harjoitella!

Okei, olen menossa ja tehdä ehdottomasti mitään.

MAINOS

Ystävällinen naapuruston valittaa Addict,

Karen

P.S. TGIF!

Author: nvdwd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *