Edullinen apteekki Makeup Mini Arvostelut: Bronzer, Primer, Jauhe Liner sekä huulipuna Neutrogena, Covergirl sekä Revlon

hyvä aamu! hyvää perjantaita! ?

Joitakin nopeita arviointeja apteekit, joita olen käyttänyt myöhään …

MAINOS

Neutrogena Healthy Skin Blush Bronzed (8,99 dollaria)

Teknisesti tämä on punastuminen, mutta jos olet kaikkein oikeudenmukaisin ihon sävyn spektrin oikeudenmukaisesta, tämä matta kultainen tan olisi Banginin Bronzer. Se on helppo yhdistää ja kestää koko päivän. Koska se on hieman kevyt pukeutua Bronzerin Tan-ihollani, minä swoosh hieman rypistykseni siirtovärinä. Se on täydellinen myös!

CoverGirl Trubelnd Minerals löysä mineraali jauhe banaanissa (7,99 dollaria)

Tämä keltainen sävytetty löysä jauhe on ensisijaisesti asettamassa peitevoidetta ja perustaa sekä keltainen sävy on suunniteltu tuottamaan kirkastusvaikutus … En todellakaan huomaa eroa. * shrugs * se enemmän tai vähemmän näytti läpikuultavaa ihoni. Anywho, pölyin tämän kiinni sävytetty kosteusvoide sekä bittinen peitevoide viimeaikaisen lämpimän aallon aikana, samoin kuin se piti öljyä otsaani lahdella etsimättä raskasta tai paksua.

Pidän tästä … Mutta uskon, että se on paljon parempi muoto keskipitkällä ja syvälle ihon sävyille oliivipohjaksi, koska keltainen voi näyttää hieman “pois” kevyemmältä iholle.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

CoverGirl Trubrend Base Business Skin Primer (8,24 dollaria)

Tämä väritön sopimus alukkeella, kuten kaikki peittotuotteet, on julma vapaa. En todellakaan tuntuu siltä, ​​että se lisää minkäänlaista kosteutta kuivalle iholle, mutta se tekee bang-up-tehtävä, joka on täytettävä huokoseni. Kun kerroin sen sävytetty kosteusvoide tai peitevoide, minun pohja näyttää tasaisemmilta ja kestää kauemmin. Minäkin näyttää hyödyntävän vähemmän pohjaa.

CoverGirl Koko spektri, jossa määritellään hetki musta musta sekä syvä violetti (7,99 dollaria kukin)

Pidän tämän kierre-up-vuorauksen musta versio, koska se todella pysyy vesilinjoissa sekä ripsien linjoilla, samoin kuin silloin, kun se on, se ei liiku. Täysin kiinteä. Violetti sävy on vain kunnossa, vaikka … se ei pysy vesilinjillani lainkaan, mutta se käsittelee ripsien rivini hyvin.

Revlon Creme huulipuna vaaleanpunainen sametti (4,99 dollaria)

Ya tietää, tämä huulipuna on yhtä suuri kuin koskaan – sileä, kevyt ja räjähtää pigmentillä. Sekä se on niin mukavasti kermainen huulillani … Ei viileää makua tai tuoksua. En voi uskoa, että se on vain viisi taalaa!

MAINOS

Ystävällinen yhteisön kauneudenhaku,

Karen

P.S. TGIF! ? Teetkö mitään tänä viikonloppuna?

Author: nvdwd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *