Tom Ford Cream väri silmille maku

$ 46 Tom Ford Cream väri silmille kerma luomiväri mauste
Olen yrittänyt saada itseni paljon enemmän charmia bizin viime aikoina, menossa paljon enemmän työtä lounaita sekä työkahveja, osittain päästä ulos talosta / vauvan vankilasta sekä kun teen venture Out, Connor Tyypillisesti vilunväristykset äitini kanssa, mutta samoin verkkoon sekä saada erilaisia ​​näkökulmia sekä ammatti ideoita.

En todellakaan usko, ettei Blogging MBB: llä, mutta se on ollut 10 vuotta, niin että tunnen halua levittää siivet samoin kuin myös kokeilla muita asioita. En tiedä, todella.

MAINOS

Joten kun olen mennyt näihin lounaskokouksiin tänä kesänä, olen käyttänyt Tom Ford Cream Väriä silmille maku pikemminkin muutamiin niistä. Mielestäni se sanoo: “Kyllä, olen vastuussa … mutta minäkin ymmärrämme meikkiä, samoin kuin voin sekoittaa ulkopuolisen kolmannen kolmannen kolmasosan elävä paska.”

LOL!

Ironista kyllä ​​tai ainakin mielenkiintoisesti minulle, viime aikoina, kun olen tyydyttänyt meikkiteollisuudessa työskenteleviä ihmisiä, monet heistä eivät käytä paljon meikkiä. Käytin odottamaan, että ihmiset Bizissa olisivat, koska tiedät, he ovat kaivoissa, mutta monet heistä eivät tee glam-koko kasvot lyömään kahvia tiistaina.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Kun menen näihin kokouksiin, haluan tehdä suuren vaikutelman, samoin kuin pidän lämpimän kultaisen pronssimakutuksen pariliitoksesta mattajauheen varjoni rypistyksessä (yleensä Mac Soba tai Satula).

Sitten olen tiukka linja jossakin mustalla vuorauksella sekä lisätä pari caporia ripsiväriä.

Uskon, että se on tyylikäs, ajaton, asiantunteva silmäkasvi.

Mausteinen!

Spice on 46 dollaria ja siksi hullu kallis, mutta ehdotan sitä kenelle tahansa, jossa on 30-plus tai 40-plus kansi seikka, joka etsii yhtä ruskeaa kermaa varjoa kaikki.

Useimmat hohtavat ruskeat varjot ovat huurteita ja käytännöllisesti katsoen metallia, mutta jos sinulla on hienoja viivoja tai hupullisia kanneja, kuten minä, nämä pakkaset metalliset, kun taas hyvin mahtava lehden sivuilla, vetää paljon enemmän kiinnostusta kuin bat-signaali.

Tom Fordin maku ei ole sokeasti huurteinen. Se on kiiltävää ja hienoa helmiä, mutta se ei ole kuin tehostettu 40 000 Watin Hollywood -valinnon edessä.

Itse asiassa, kun käytän sitä kannellani, uskon, että voisin jopa näyttää hieman nuoremmalta ja vähemmän väsyneeltä. Se voi olla toiveajattelua, vaikka, ha! En nukkunut hyvin muutaman päivän aikana viime viikonloppuna, kun se oli 100 + astetta täällä kuin Death Valley, samoin kuin kun katsoin peiliin tänä aamuna, uskoin, että näin Uncle Fester.

En usko, että löydät yksinkertaisempia kerman varjoja hyödyntämään kuin Tom Ford. He tuntevat märkä ja ilmava, käytännöllisesti katsoen mahtava piiskaa sekä he ovat yksinkertaisia ​​scoot ympärillä kansi (sinulla on noin minuutti pelata heidän kanssaan). He eivät hinaa, samoin kuin en ole koskaan ollut potin kuivua minulle. Nämä imeväiset pysyvät kermaista vuosia.

Tässä huomautuksessa #maketuphoarders. LOL!

He ovat myös pitkäkestoisia sekä yksinkertaisia ​​kehittyä kerroksissa, joten jos haluat tehdä glam-koko kasvot, voit. Tämä toimii myös hyvin monien neutraalien palettimeni kanssa.

MAINOS

Olisin paniikki, jos tämä on koskaan lopetettu, y’all. Kuten täysimittainen oranssi hälytys.

Ystävällinen yhteisön charmin addict,

Karen

Author: nvdwd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *