Lauantai-ilta San Franciscon kadut

Snapped muutaman kuvan kaupungissa viime viikonloppuna. El Hub sekä menin tyydyttämään vanhoja kavereita, jotka tarkkailivat kaupunkia sekä pysäytti pari baaria muutaman tunnin ajan lauantai-iltana, lähinnä Union Square / Nob Hill alueella.

Käytin verkossa San Franciscossa samoin kuin käveli koko tämän yhteisön ympärillä, kun työskentelin yhdessä korkeiden rakennusten lähellä Union Square. Juuri kun uskon, että olen nähnyt Ever Corneria samoin kuin ei ole mitään uutta nähdä, Hei! – Olen väärässä, ja minä törmännyt jotain, jota en ole koskaan ennen nähnyt. Aina kun vierailen, näen kaupungin tuoreilla silmillä taas. On aina jotain mielenkiintoista sekä kiehtovaa nähdä San Franciscossa.

MAINOS

Jos aiot mennä San Franciscon, on vaikea valita paljon parempaa aikaa kuin syyskuun lopulla ja lokakuun alussa. Paljon kesän väkijoukkoja on tullut samoin kuin mennyt, mutta sää selkeä, lämmin (jopa yöllä!) sekä upea. San Francisco saa viivästyneen kesän sekä temppeihin tämän kaupungin puolivälissä 70-luvulla.

MAINOS

Fall on haluamani aika pitää hauskaa SF: ssä!

Ystävällinen yhteisön charmin addict,

Karen

Author: nvdwd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *