Tom Ford 2017 Summer Soleil Collection Bronzing Gel

Tom Ford Bronzing Gel, 48 dollaria, vuoden 2017 Soleil Summer Collection
Olen ruskea, joten minäkin ajattelin, että bronzing geeli ei olisi kaikki uskomattoman hyödyllinen minulle, mutta tiedät … Tom Ford. Hän imee sinua. Minä olen melko rakastan kaikkea, mitä hän on koskaan tehnyt. Tämä himmeän hienostunut tyylikäs hänen saa minut, ja kaikki, mitä olen kokeillut vuoden 2017 Soleil Summer Collection on herättänyt booty shortsit pois, mukaan lukien tämä 48 dollaria bronzing geeli.

Kyllä, se on kalliita, mutta Tom Fordin standardit, 48 dollaria on rajallinen kohtuullinen.

MAINOS

Eräänlainen?

Se on kevyt kultainen pronssigeeli, jota voit käyttää kasvoillasi ja kehossa (käytän sitä vain kasvoillani). Käytän sitä sormenpäilläni ja sekoitan sen missä tahansa normaalisti soveltaa Bronzer, kuten posket, nenäni ja kasvoni reunan ympärillä. Käytän sitä joskus Bronzerin sijasta.

Se antaa minun NC42-ihon hienovarainen, voihtoinen lämpö ja bronzed kultainen helmi hehku.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Tykkään!

Tiedän, että viitatan tämän kokoelman kappaleisiin, sillä asiat, jotka antavat sinulle “loma-iho”, osittain siksi, että minulla on lomat aivoihin, mutta todella ajattelen, että tämä on se, mitä tämä tekee – antaa sinulle lomalle.

Kun käytän sitä, näytän vain heräsin pitkästä nukkumasta maailman mukavimmasta riippumatosta maailman uskomattomin rannalla.

Ah … Se tekee ihoni kasteen, paahteisen kultaisen ruskean. Se on hienovaikutus, mutta pidän siitä. Tarvitsen sen myös sen jälkeen, kun se on tuntenut pisimmän talven koskaan.

Jos se tapahtui sinulle …

Filed Under, “Oudot, jotka luulet vain sinulle ja kun huomaat, että he tapahtuisivat myös muille ihmisille, jotka olet helpottunut.”

Kyllä, se on erittäin laaja arkistokotelo.

Puhuin tyttöön viime yönä kuntosalilla pyykkiä, ja hän alkoi kertoa minulle tämän tarinan siitä, miten hän laittoi parin puhtaita laiha farkkuja, että hän pestii yön ennen, mutta ei tiennyt lounasaikaan asti Työskentele seuraavana päivänä, että vasikka-alueella oli outo kerta.

Kun hän meni kylpyhuoneeseen tarkistaaksesi sen, hän löysi pari alusvaatteet, jotka olivat juuttuneet farkut kaikki pesun läpi.

Sanoin: “Mitä?! Se tapahtui myös minulle! Sama tarkka asia! ”

Se oli harmaa pari kansalaisia ​​laiha farkkuja, enkä ymmärsin ennen kuin olin puolivälissä lounaalla juustokakku tehtaalla, että minulla oli suuri kiskot alusvaatteet reiden takana …

MAINOS

Oddly, tunnen paljon paremmin tietäen, että en ole ainoa henkilö, joka tämä on tapahtunut.

Ystävällinen naapuruston kauneuden addikti,

Karen

Author: nvdwd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *