Eyekon kaakao Muokkaa: Pitkäikäinen nestemäinen vuoraus ladataan pigmentillä!

Luulen, etten ole ainoa henkilö, joka ajattelee silmän kaakaota Muokkaa nestemäistä linjaa (22 dollaria), koska se on myyty kaikissa tyypillisissä haunteissa (mukaan lukien ULTA, missä vain lisäsin itseni uudelleenlähetysluetteloon ).). Bah! Silti, niin. Super. HYVÄ.

Se on rikas, voimakas, tumma suklaa ruskea, kiiltävä viimeistely ja pitkäikäinen kaava, joka vain menee. Voin käyttää sitä koko päivän, ja se ei siirrä minun rypytys tai tahra alas minun alemman ripsien linjaa, mutta kun on aika ottaa pois meikkii yöllä, se helposti liukuu pois öljypohjaisella puhdistusajalla.

MAINOS

Ohut huopa ehdotus on tarpeeksi pitkä, jotta voisin helposti piirtää keskeytymättömän linjan sisäpuolelta ulompaan kulmaan ja koska kärjen joustava, voin kääntää linjojen päät hyvin vähän draamaa. Kun olen valmis, minun linjini on terävä ja terävä kiiltävä viimeistely.

Se on niin paljon parempi verrattuna Clinique Helppo kynä Liner Brown. Ostin sen jonkin aikaa ajattelemaan, että se olisi aivan yhtä elämä muuttuu musta helppoa kynän vuoraus, mutta ruskea versio ei ole lähes kuin pigmentoitu kuin musta, ja sillä ei ole pysyvä voima.

Toivottavasti Utta lopettaa kaakaota Muokkaa pian, ja kun he tekevät, olen ostamassa kaksi!

MAINOS

Ystävällinen naapuruston charmin addict,

Karen

P.S. Puhuminen asioista rakastumaan, päästä sinut kauppiaan Joe’sille ja ostaa paketin tai kaksi näistä rosmariini croissant croutoneista ja kiittää minua myöhemmin.

Author: nvdwd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *