Uusi 2017 keskittyä: no-buy-edullinen hybridi

niin, se on resoluution aika! Olen leikkaillut käsitteellä, joka tekee yhteenvedon vuoden Pitkästä edullisesta ostoksesta 2016, mutta jos olet noudattanut matkaa pitkin, se voidaan tiivistää tämän: hyvin tarkoitus.

Annoin hyvin varhain vuoden varhain, mutta sain itseni punaiseen kauhean vuoden puoliväliin mennessä, mikä sitten merkitsi sitä, että minun piti mennä itsestään asetettuun ei-ostaa pari kuukautta saada itseni ulos reikästä . Mutta se oli alas mäkeä, kun jälleen kerran syksyllä. En edes aio loukata sinua julkaisemalla joulukuun alhaisen buy-julkaisun – lopetin koko vuoden punaisella köyhällä tavalla! Jos olet utelias matkalleni, on tarkistettu matalalla osilla vastuuvelvollisuuksilla. Muista, kun saavutin $ ostaa vuonna 2015, palkitsin itseni? No, en tehnyt minun edullinen tavoite, joten itselleni etuja!

Saatat ihmetellä, “Mutta Stasy, teit No-Osta koko vuoden vuonna 2015! Miksi ette onnistuneet alhaisen ostonne vuonna 2016? ” Siinä sanoisin: Uskon todella, että No-Buy on yksinkertaisempi kuin edullinen. Minulle, kun hana on kytketty päälle … Kustannusten virtaus alkaa vain streaming ja se on vaikeuksia sammuttaa. Ottaa huomioon, että jos olen johdonmukaisesti ostanut, siitä tulee käytäntö, joka on yksinkertaisempi ylläpitää. On haastavaa keskustella – mahdollisesti all-or-mitään tai mustavalkoista ajattelua. Joten toivon, että hybridijärjestelmä auttaa minua pysymään radalla tänä vuonna! Tässä mitä olen kehittänyt, perustuen kustannusmallien mukaan:

Tammikuu: Vapaa kaikille jälleen kerran – C’mon, kaikki nämä selvitysmyynti! Tämä on pysyvästi ymmärrettävä liikenteeseen (kiitos kuntosalyymyyden päällystämiseksi, että termi!)

Helmikuu – maaliskuu: ei osta

Huhtikuu: 200 dollaria SEPHORA VIB MYYNTI

Toukokuu – kesäkuu: ei osta

Heinäkuu: 200 dollaria syntymäpäivää

Elokuu – lokakuu: ei osta

Marraskuu – joulukuu: 300 dollaria kuukaudessa VIB, musta perjantai sekä lomat

Joten se on 7 kuukautta No-Osta sekä 5 kuukautta edullista. Katsotaanpa täsmälleen, miten hintaa!

Lisätiedot:
• Keskittyminen ei osta tarpeettomia meikkiä samoin kuin ihonhoitotuotteita (tämä on erilainen kuin viime vuonna – En kuitenkaan laskenut ihonhoito, mutta uskon, että vaatimus hillitsemään myös ihonhoitoon
• Pidä kustannukset varatulla kuukausibudjetissa
• Ylikuormitus vähennetään alhaisen ostovuoden (t) noudattamisesta
• Jäljemäärä lisätään alhaisen ostovuoden noudattamiseksi
• No-Buy kuukausi ei merkitse ostoksia – vaikka minulla olisi jäljellä rahaa tai lahjakortteja
• Valmiiden Charm-tuotteiden täydentäminen on kunnossa, eikä lasketa osana kokonaismäärää
• Getaway-tuotteet eivät lasketa! (Tällä hetkellä meillä ei ole vielä matkustussuunnitelmia – et todennäköisesti ota valtavaita matkareita tänä vuonna)

Yksi, yksi
Lisäbonuksena olen myös asentanut yhden, yhden meikkitietokannan politiikan. Olen todella loppumassa allokoidusta alueesta minun meikki. Erityisen painopisteen määrääminen on kynsien kiillotus, punastuminen (surullinen kasvot) sekä harjat. Minulla on juuri lukuisia niistä tuotteita, joita en koskaan käytä! Tämä käytäntö ei ole vaikea sääntö, mutta keskitytään minulle verkkoon, jolla on täsmälleen sama määrä tai vähemmän meikki vuoden 2017 lopussa!

Mitkä ovat ajatuksesi? Yritätkö minkäänlaista alhainen tai ei ostoksia / kustannusten vähennyksiä tänä vuonna?

Jaa tämä:
Jaa

Napsauta Lähetä tämä kaverille (avautuu uudessa ikkunassa)
Klikkaa jakaa Pinterest (avautuu uudessa ikkunassa)

Klikkaa jakaa Twitter (avautuu uudessa ikkunassa)
Klikkaa jakaa Tumblr (avautuu uudessa ikkunassa)

Klikkaa jakaa Reddit (avautuu uudessa ikkunassa)

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

Vastuuvelvollisuus Yhteenveto (+ Makeup Inventory) Julkaisu historian arvioinnissa tajusin, etten ole koskaan julkaissut vuosittaisen yhteenvedon minun lo-buy / no-ostaa vastuuvelvollisuutta. Sekä uskon, että ymmärrän miksi … Koska olen Sneaky Cheat! : P Älkää kelaa vähän. Jos olet noudattanut blogini, koska alkupäivät ymmärrät, että tämä …
29. tammikuuta 2018 “kauneus”

Tammikuu 2017 No-Buy-Matala-Osta vastuuvelvollisuus Tämä julkaisu on harhaanjohtava, koska tammikuussa ei ollut mitään tai edullista. It was the splendid month of Haulaury! 😀 I can’t be the only one who succumbed to all the post-holiday sales? Korean charm Haul: Holika Holika, Etude House, Clio Or, as I phone call them, stuff that…
February 5, 2017In “Beauty”

September 2016 Low-Buy AccountabilityI chose not to do a trash stock (empties) publish for September because I’m so backlogged with messages however I certainly want to capture in my accountability for the month. Juuri tässä on muutamia tuotteita, jotka on lisätty Stashiin: Päivitä syyskuun kuukauden …
7. lokakuuta 2016 “kauneus”

Author: nvdwd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *