Kokeile liittämällä nestemäistä luomiväriä nestemäisellä eyelinerilla suurille tarjouksille makeup-buckille, sekä enemmän keskustelua harrastuksista!

Hei siellä!
Hyvää huomenta ystävä! Olen edelleen nestemäisessä luomivärissä. Käytän epätavallista kauneutta. Tämä on uusi ensisijainen tapa saada suuria haukkuja makeup buck – nestemäinen luomiväri sekä nestemäinen liner combo. Se ei ole yhtä voimakas samoin kuin sen lopussa, minusta tuntuu erittäin koon yhdessä, varsinkin kun teen monokromaattisen meikki näyttää edellä kuvatulta.

Makeup käytetty tässä ilmeessä

Silmät: epätavallinen kauneus nestemäinen luomiväri melkein luonnollisessa, Clinique melko yksinkertainen vuoraus ruskea, Laura Mercier kaviaari ripsiväri (puoli Huomaa: En rakasta tätä niin paljon kuin käytän), Chanel poika kulmakynä syvä ruskea

Base: Laura Mercier sävytetty kosteusvoide vehnän, Mac mineralisoida SkinFinish Natural in Medical Golden, Tiimalasit verhot retusoivat nestettä hiekkaan sekä epätavallinen kauneus punastua melkein aprikoosissa

Lip: Mac Powder Kiss Nestemäinen Lipcolour hieman Tamed

Muista muutama viikko takaisin, kun puhuimme harrastuksista? Olen uskonut paljon keskusteluista, joita meillä oli kommentteissa, samoin kuin olen päättänyt aloittaa hitaasti ja ottaa sen helposti. Luonnollisten kaltevuuteni on hypätä vaikeaan harrastukseen, kuten kalliokiipeily tai löytää uusi kieli, mutta siitä lähtien, kun tämä on vuosi, aion hoitaa itseäni ylimääräisen lempeyden ja TLC: n kanssa (se on minun suunnitelmani sekä olen Pysyvät sen kanssa!), olen päättänyt tehdä jotain erilaista.

MAINOS

Kaikki harrastukset, joita tarkistan, on oltava yksinkertaisia, yksinkertaisia ​​ja hauskoja. Tässä mitä sain tähän mennessä:

Lukeminen puhtaasti iloksi.

Olen aina halunnut lukea, mutta jotenkin jonkin verran menetelmällä, jonka sain käsitteen, että jos tarkistan kirjan, minun piti arvioida sitä täällä MBB: ssä tai sosiaalisessa verkossa, jotta se kannattaa aikaa. Aion mennä. Jos todellakin kuin jotain ja haluat puhua, varmasti, teen sen. Ei kuitenkaan painetta.

Hauskaa, hauskaa, hauskaa
Kuunnella podcasteja.

Tarkoitan, onko tämä edes ajatellut harrastusta? En tiedä, mutta haluan tehdä sen, samoin kuin voin kuunnella, kun kävelen, tekemällä hiukset tai astiat. Nykyinen edullinen podcast on NPR-elämässä. Pidän siitä, että näyttelyt ovat 20 minuuttia tai vähemmän sekä miten olen aina löytänyt jotain kiehtovaa tai uutta. Olen juuri kuunnellut yksi siitä, mitä tehdä, jos autosi ja kuorma-autot saavat koskaan kiinni välittömästi tulva!

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Kävely.

Joskus kuuntelen podcastia, joskus vain nautin tuntuu ympärilläni ulkona.

Mennään kävelylle!
Olen myös äskettäin ostanut aikuisen värikirjan! Asetin hälytyksen muistuttamaan itseäni tekemään sitä pari päivää, vaikka se olisi vain 10 minuuttia.

Uskon lopulta, että minulla on enemmän aikaa ja enemmän energiaa avata itseni yhtä paljon kuin harrastukset, jotka työntävät minua enemmän. Nyt uskon, että tämä on suuri alku.

Have you chosen up any type of new hobbies recently? Or would you like to talk about a pastime that you do as well as love? Please let me understand in the comments. I believe it’s fascinating as well as likewise extremely important that we do things solely just for us, as well as I’m going to make that a concern this year.

MAINOS

I hope you’re having a super Wednesday!

Ystävällinen yhteisön kauneudenhaku,

Karen

Author: nvdwd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *