Mac Studio Repair Soft Matte Foundation Sticks: Viimeisin tapa saada korjaus

Macin uusin tapa saada (studio) korjaus
Kaikki Mac Foundation Fan-Anicsin päivitys: Uuden Mac Studio Repair Soft Matte Foundation Sticksin ansiosta tämä syksy meillä on vielä yksi syy pysyä Mac-laskurin ympärille.

Yksi minun kokeiltu ja-tosi kaikesta Mac-faves on heidän studioiden korjaussäätiö (se on paha dermatologinen velho, kun se sekoitetaan muutaman tippaa strobe kermaa sekä asetettu mineralisoimalla skinfinish Natural), joten olen innoissani tästä kermasta Stick Foundation, joka on saatavana 33 värillä sekä osumat hyllyt 5. syyskuuta.

MAINOS

33 tarjosi sävyt
Kuten o.g. Studio Repair Foundation, nämä tikkut lupaavat täydellisen pinnan sekä kaavan, joka on teoreettisesti pitäisi kestää 86.400 sekuntia … joka on 24 tuntia, tilanteessa, jota ihmettelit.

Kuitenkin toisin kuin alkuperäinen studiokorjaussäätiö sekä sen erittäin täydellinen, koko kattavuus, studio korjaus pehmeä mattaus säätiö on keskipitkä suojaus sekä tehty viehätys meikki minimalistit, LA: n alhainen huolto nainen (tai kaveri) Jopa ihon sävyt sekä aina niin – hieman hämärtää joitakin huokosia.

Virallisesta Mac PR:

“Juuri nyt on selvä ihon hetki,” toteaa Terry Barber, Mac Meomustistristry Lontoossa. ” Emme puhu raaktia täällä, tai koko meikki, meikki asia. “Se on premium iho; Parannettu, pilkottu, sileä sekä pakattu kosteuden kanssa. Aiemmin matta oli kytketty kuiviin ja tylsyyteen, kun taas uusi matta koskee pehmeää painopistettä ja hämärtää ilman huopa suojaa sekä valoa lyömällä kaikkiin oikeisiin paikkoihin. ”

Mac ehdottaa Studio Repair Soft Matte -säätiön soveltamista 170-synteettisen pyöristetyn kaltevan harjansa, 182-pohjaisen harjan, 130 synteettisen lyhyen duo-kuituharjan, sienen tai pyyhkäisemällä suoraan sopimukseen samoin kuin sormilla.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Ainesosat

MAINOS

Tänään lähtien täällä Pohjois-Amerikassa voit löytää Studio Repair Soft Matte Foundation Sticks Mac-laskurit sekä Internetissä 23 dollaria, samoin kuin he liittyivät muihin pitkäaikaisiin tuotteisiin studioiden korjaussopimuksessa , which includes studio repair fluid SPF 15 ($31), studio repair 24-Hour Concealer ($23), studio repair Powder plus foundation ($31) as well as the studio repair Brushes ($35-42).

Ystävällinen yhteisön kauneudenhaku,

Karen

Author: nvdwd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *