Koska se näyttää aina paremmalta musta: uusi huulipuna Queen Black Lace Rabbit

yllään huulipuna Queen Black Lace Rabbit (24 dollaria) huulillani
Vanhojen meikki jumalat ja uusi, lupaan, että en koskaan tähti todellisuudessa televisiossa … vapaaehtoisesti, mutta jos olisi tahattomasti kompastunut tilanteeseen, jossa näyttely tarvitsi sassy, ​​nopea puhuminen, meikki rakastava hullu kissa nainen , Olen valinnut, että saalisilmoitukseni on “se näyttää paremmalta mustana!” Koska jos pyydät mielipidettäni jotain, se on melko paljon varastoani vastaus, onko se laukut, vaatteet, kengät tai nyt, kun kyseessä on uusi huulipuna Queen Black Lace Rabbit, meikki.

Se näyttää paremmalta mustana!

MAINOS

Lipstick Queen Black Lace Kani
Sheer Black Lipsticks ei ole mitään uutta, koska vanhat koulun sävyt, kuten Clinique Black Honey, ovat olleet noin 90-luvulla, mutta tällä on kipinöinen kierros …

Lipstick Queen Black Lace Kani

Flecks ovat niin hienoja, että on vaikea nähdä niitä kuvissa, mutta se on hyvä asia tässä tapauksessa. Pohjimmiltaan he ovat paljon enemmän Barneys New York kuin puolue kaupunki.

Henkilökohtaisesti? Voi vain odota … Tuo hetki, kun valo osuu huulillesi ja nämä pienet kultaiset kimalut tanssit ovat puhdasta taikaa.

Ja pari tuntia huulillesi, kiiltävä pelkkä musta väri muuttuu tuskin-siellä vaaleanpunainen sävy.

Lisätty bonus: Jos sinusta tuntuu jännittävältä, voit myös kerätä musta pitsi kani muiden huulipunien päälle syventää heitä.

Musta pitsi kani
Kaava tuntee kosteuttamisen ja ei salpa mihinkään huulihiutaleisiin. Pidän myös hienovaraisen vaniljan maku, joka maistuu yum-o, mutta en tunnista tuoksua, jos ihmettelet.

MAINOS

Musta pitsi kani on 24 dollaria, ja löydät sen nyt Ulta Beauty, Barneys New York ja Lipstick Queen.

Ystävällinen naapuruston valittaa Addict,

Karen

Author: nvdwd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *