* Paras * puhdistusöljy on 50% pois huomenna ulta.com

Nyt löydät tämän huonon tytön Ulta!
Te! Huomaa itsellesi: Paras meikki irrottaa puhdistusöljy – DHC syvä puhdistusöljy; Olen käyttänyt sitä vuosia! – on myynnissä 50%: n ulkopuolella huomenna Ultaa.

Olen erittäin innoissani tästä.

MAINOS

Ulta on keskellä “21 päivän kauneuden” myyntitapahtumaa, ja se on ainoa myynti, jonka asetat hälytykset tämän kukaan Google-kalenterissa.

En voi edes laskea, kuinka monta DHC-pulloa olen käynyt läpi, ja se on kaikki-the-the-the-the-the-the-plow. Hyvin rikas ja erittäin kosteuttava, DHC Deep Cleansing -öljy on suunniteltu kaikille ihotyypeille, mutta se on aarre kuivalle nahkaiseksi peeps.

Tärkein ainesosa on oliiviöljyä …

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Yup, se on oikeassa: oliiviöljy. Ja tuntuu myös todella kalliiksi oliiviöljyksi.

Se myös haisee vähän kuin oliiviöljyä, mutta pidän siitä. (Älä huoli, kasvosi ei haistaa kuin salaattikastikkeli.)

Tämä juttu varovasti, mutta erittäin tehokkaasti sulaa meikki – mukaan lukien vedenpitävä ripsiväri, pitkäikäinen vuoraus ja nestemäinen huulipuna. Pohjimmiltaan, jos jotain on jumissa kasvoillesi kaikissa kapasiteetissa ja hieronta syvä puhdistusöljy siinä, mitä se on liukastunut.

Se tekee tämän kuivumatta posket, tekemällä leukani murtautumaan tai pilvisen silmäni (lemmikkieläimeni peeve!). Käytän yhtä pumppua, jota en hakenut suoraan kasvoillani, kun se on kuiva, ja sitten hieronta pois. Sitten huuhtelen vedellä ja seuranta toisella puhdistusajalla (yleensä vaahto tai kerma), koska olen kaikki noin kaksinkertainen puhdistus elämä.

Iso 6,7-oz. Pullo syvä puhdistusöljy, joka tulee pumppu ja kestää minua muutaman kuukauden, on yleensä 28 dollaria, mutta huomenna puoliksi myynnin myynnin avulla voit stag yksi vain 14 dollaria.

Valitettavasti tämä on vain online-myynti, joten et voi kävellä ultaan noutamaan sitä … ehkä tämä on kuitenkin hyvä asia, koska näin et ole houkuttelevaa tarttua mitään muuta? Lasi puoli täynnä, ihmiset.

Pyydä Siriä muistuttamaan sinua, kirjoita se post-it-se, tee mitä sinun tarvitsee tehdä: “Syy huomenna on päivä!

Minun kotini ovat kotonaGoods

Jos haluat katsella rouva Gangs of Wide-Eyed Women Buzzing suuresta ostamisesta faux puinen tikkaat (jota et voi todella kiivetä, mutta voi ripustaa peitot, pyyhkeet ja whatnot on), siirry kotiinGood Storen avaamiseen.

Lähin HomeGood Store meille on noin 10 mailin päässä San Rafaelissa, ja se avasi eilen viime talven sulkemisen jälkeen, kun rankkasateet tekivät katon.

Vakavasti, y’all, olin kiusaus panostaa kulmasta ja elää siellä loppupäiväni … kuten hullu hamsteri hänen pyörällä, kiersin myymälän ostoskorissani 90 minuutin (!) Euphoric Haze toi Edullinen kodin sisustus ja maalaistyyliset merkit koristeltu säädellä valkoisella maalilla.

MAINOS

Kun lopulta kävelin, El Hub ja Connor olivat odottaneet aivan ovien ulkopuolella. “Pelkäsin, etten koskaan jätä!” Sanoin ja kuulin useita naisia ​​takanani nauramaan hyvin äänekkäästi. Luulen, että he tunsivat samalla tavalla.

Ystävällinen naapuruston kauneuden addikti,

Karen

Author: nvdwd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *