Lise Waier vain nudes eyeshadow paletti

Kiiran saada tämä arviointi, koska en vain voinut testata tätä pentua ulos sekä jakaa ajatukseni. Lise Waier yksinkertaisesti nudes 12-Color Eyeshadow -paletti on peräisin muunnelmista de nude kevät 2016 kokoelma:

Olen laiminlyönyt työn tarkennukseni 10 paletti (Smashbox kaksinkertainen altistuminen), joten voisin käyttää tätä viehättä koko viikon:

Valitsin tämän paletin ylös, kun lunasin optimaaliset pistettäni, joten se ei ole minulle mitään, mutta tämän paletin vähittäismyyntikustannukset ovat 65 dollaria CAD, 12 g tuote (1 g väri / PAN). Niille teistä, jotka eivät tunne tuotemerkin Lise Wesier, se on Kanadan puolivälissä kosmetiikkaviiva, jonka verrata Stila tai Smashboxia korkealaatuisena – voit tarkistaa paljon enemmän tuotemerkin näkökulmasta. Se myydään kuluttajien lääkitys Mart, valitse Sears sekä Hudson’s Bayn sijainnit. “Lise Wesier” lausutaan Leez Watt-ee-yay.

Lise Westierin kuvaus tästä tuotteesta:

Uusi sukupolvi luomiväri, jossa kermainen jauhe rakenne, joka on erittäin pehmeä. Värien harmonia sekä tämän kaavan huomattava pidike mahdollistavat valon ja ylellisen ulkoasun.

Edut
• Kerma-jauhemaala
• Korkea pigmentaatio
• useita viimeistelyjä, matta satiiniin
• Paraben vapaa

Olin täysin voitti tämän paletin päälle koskettamalla silmävarjoja myymälässä – se tuntui uskomattoman sileältä ja voihasta. Paletin kovettuneet värit ovat niin vivahteita sekä tasapainotettuja – vähän lämpöä kuitenkin myös joitain mahtavia sävyjä, sekoitus hohtajia samoin kuin maat; Se näytti vain tyylikästä. Uskoin, että tämä olisi se: yksi. Paletti lopettaa kaikki palettit.

Ensinnäkin värit: On edullinen sekoitus aluekohtaisia; MLBB: stä (minun kannet kuitenkin parempia) sävyjä siirtymävaiheisiin väreihin, syvempiin rypytyssä sävyihin. Voisi tuottaa laajan valikoiman nudey-tyyppiä tämän paletin kanssa. Tarkastelen käytännöllisesti katsoen värejä, kun Shimmery-vastapuolet yläreunaan (Tallenna CACAO, Oddball Matte Shade Bottom Row). Mitä evätkin tästä paletista, on se, että saan todella silmän kokonaisvaltaisen näyttämisen vain tämän paletin hyödyntämisen. En tarvitse täydentää sitä siirtovarjolla tai korostusvärillä – kaikki ovat parhaiten täällä.

Top rivi (L-R):
Amande – Ivory (Matte)
Peau de Pêche – Light Peach (Matte)
Arginen – persikka (matta)
Terre – Greyed Taue (Matte)
Caramel – KELDED BROWN (MATTE)
Cendre – Charcoal Brown (Matte)

Näiden rakenne on niin voidel. Ymmärrän meikkien arvostelut usein puhuvat kolminkertaisesta jet-jyrsijistä, erittäin hienoista rakenteista sekä whatnot, mutta nämä ovat rehellisesti sileät varjot, joita olen koskaan tuntenut lihani. Sekä siinä on kaatuminen: Se on niin hieno, että jauheella voi olla taipumus vain sekoittaa pois mitään. Laitan, että taisteluliike pikemminkin kuin sivulle on paljon parempi soveltaa näitä kannelle. Tästä rivistä olen voinut tehdä pois Peau de Pêche, se tuntuu tarpeettomaksi. Pidän sekä argista että karamellista.

Alarivi (L-R):
Lumière – Champagne (Shimmer)
Satin – Light Peach (Shimmer)
Cacao – suklaa (matta)
Nude – Light Beige (Shimmer)
Trésor – Light Bronze (Shimmer)
Rose Étain – Taue (Shimmer)

Tärpäillä on jonkin verran erilainen tunne kuin maat – hieman paljon sponge touch, he muistuttavat minua hieman vanhasta vartalon silmien varjosta (esivareinen murskaus), joka oli haaveileva. Näiden hoppujen kaava on vähemmän johdonmukainen koko laudalla kuin maat – kolme kevyempää sävyä on paljon enemmän hohtavampi verrattuna tummemmille sävyille, joita puhelinsoittimen viimeistely. Yksinäinen matta väri tällä rivillä, Cacao, on naarmuuntunut pääni. Paljon rakkaani näistä ovat Trésor sekä lisääntynyt Étain. Yleistä Ihvotan mattakaavaa tässä paletissa, joka toimii hyvin, koska on 7 mattoa ja 5 hohtaa (jälleen, ei varmasti, miksi Lise Westier ei mennyt edes-steveniin täällä).

Lise Westier tekee vakuutus väittää, että tämä tuote on korkea pigmentti, mutta minun pitäisi lisätä varoitus. Se ei ole korkea pigmentti, joka lyö sinua kasvoihin, se on rakennettava pigmentaatio. Erittäin ensimmäisellä pyyhkäisemällä, mutta sinun ei kuitenkaan vaikuta, mutta toisella pyyhkäisee, tunnistat, että väri hitaasti rakentaa – tyyppinen kuin akvarelli – joka tuottaa hienostuneen sekoitusta. Tämä korkealaatuinen muistuttaa minua paljon MUFE-taiteilijan varjoista. Samoin samoin nämä Lise Waier-silmien varjot kestävät myös vaikuttavasti pitkään kansilla ilman häipymistä tai rypistymistä (tyypillisten kansi-alukkeideni). Nämä silmävarjot eivät käynnistä paljon pölyä, ja kokenut syksyä heidän kanssaan.

Mukana on duo päättynyt sienellä / harjalla. Alun perin halusin telakointimerkkejä sienellä, mutta nyt hyödyntäen tuotteita, voin arvostaa, miksi sienen applikaattori toimivat paljon paremmin tämän varjon kaavan kanssa. Sekoitusharja pää on suuri – IDeal Koko sekä tiheys sekoittaa reunat. Pakkaus on erittäin kestävä muovitilanne, jossa on täysikokoinen, laadukas peili. Paletti mittaa 14cm x 8cm x 1.5cm. Sisällä ei ole mitään kadonneita tiloja. Tämä tekisi ihanteellisen matkustuspaletin.

Nyt hinta. 65 dollaria, on paljon kalliimpaa kuin samankaltaiset palettimet, esimerkiksi Tarte Tartelette Matte Palette on 54 dollaria 12 sävyä (1,5 g tuote kummassakin varjossa), samoin kuin Urban Decay Naked 1 maksaa $ 66, samoin 12 sävyä ( 1.4G kukin). Joten miksi tämä Lise Welier yksi maksaa $ 65 12 sävyä, mutta vain 1 g tuote kukin? Vastan 2 mahdollisesta syystä: 1) mittakaavaedut. Lise Waier on pienikokoinen brändi verrattuna tuotemerkkien, kuten Tarte tai Metropolitan Decay. Pienemmät tuotantokatkot merkitsevät korkeampia kustannuksia. 2) Alkuperämaa. Lise Waier Paletti tehdään Italiassa, kun taas muut tehdään Yhdysvalloissa. Työvoimakustannukset, merenkulku, tuontitullit jne. Kaikki elementti tuotteen kustannuksiin – vain joitain kohtia harkita.

Tämän jälkeen viime viikolla minun on sanottava, tämä paletti on lähellä, mutta ei sitä. Tämä paletti on erittäin turvallinen, pigmentaatiosta värivalinnalle valmiiksi ulkoasulle. Se toivoi minua kuitenkin hienovaraisissa menetelmissä – kuten joku, joka ei ole suurikokoinen luomiväri Paltes (kaikki paljon yli 5 väriä), löysin itseni lähes kaikki tämän paletin värejä. Ehdotan tätä, jos etsit kaikkia pyöreämpiä paletteja, jotka ovat luotettavia sekä suuria matkoille. Haluaisin nähdä Lise Westier perustaa kaikki mattapaletti hyödyntämällä mattakaavaa tästä paletista!

Esitin tehdä joitakin vertailuja sekä puoliksi assed-yrittäjäni liittyi näihin:

Thebalmin pohjapiirin 3 väriä tyydyttää Matt (E) nude paletti näytti olevan suuri ottelu Lise Waier Top Rivin 3 oikealla puolella, mutta ei noppaa.

Mutta Mac keskeytymättömäksi on melko suuri ottelu karamellille tästä paletista, jossa on keskeytymättömän vetämisen vahvempi sinappi sävy.

Plussat:
• Sileä ja erittäin sekoituskaava
• Hyvin pyöristetty värivalinta koko silmänäkökohtia varten
• Pitkä käyttäen kaavaa
• Pakattu hyvin matkailulle (peili, kompakti koko)
• Hyödyllinen applikaattori
• Valmistettu Italiassa

Haittoja:
• Ei niin korkea pigmentti, kuten väitetty
• sävyjen välinen korkea laatu; Matte on paljon parempi kuin hohtajat
• korkeampi hinnoiteltu kuin vastaavat palettimet

Stash Worness: 8/10

Kanadalaiset: mene myymälään, jotta voit tuntea tämän paletin. Takaan teille, että olet Gasp vähän tekstuurissa (erityisesti maat) – Se on kuin silkki! Amerikkalaiset, sinun täytyy ottaa sanani tähän – voit vain ostaa Lise Welierin Yhdysvaltain sivustosta täällä.

Jos haluaisin tehdä pari muutosta tähän palettiin, tämä on mitä tulin:

Näetkö mitä tein? Tässä on alkuperäinen:

Sain eroon Peau de Pêche (valo persikka matta sävy 2. vasemmalta), samoin kuin siirretty argile yli sen paikalle. Sitten muutin Cacao, yksinäinen matta pohjasta, niin paljon kuin argile oli, ja lisäsi alhaalta hohtavan ruskean sävyn. Soitan puhelun että varjossa Chocolat.

Toivottavasti huomasit tämän arvioinnin hyödyllisenä! Joten, oletko löytänyt yhden (luomiväri paletti)? Kerro toki!

Jaa tämä:
Jaa

Napsauta Lähetä tämä kaverille (avautuu uudessa ikkunassa)
Klikkaa jakaa Pinterest (avautuu uudessa ikkunassa)

Klikkaa jakaa Twitter (avautuu uudessa ikkunassa)
Klikkaa jakaa Tumblr (avautuu uudessa ikkunassa)

Klikkaa jakaa Reddit (avautuu uudessa ikkunassa)

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

Optimaaliset pisteet Redemption Charm Event Haulyippee! Yksi mahdollisuus saada täysin ilmainen meikki! Kuluttajat lääkitys Mart Optimaaliset pisteet Lunastustapahtuma Viime viikonloppu keskittyi viehätykseen – niin mitä vaihtoehtoa minulla oli kuitenkin paljon enemmän meikkiä? 😉 Minulla oli 200 dollaria lunastaa. Joo joo, tein vain meikki puhdistaa sekä täällä …
18. helmikuuta 2016 “Kauneus”

Project Focus 10: Orly Nailtritionit kaksi Kaksi kaksi päivää! (22. helmikuuta, 2-22, heh) Olen täysin juuri tehnyt sen ylös. Ehkä maailma päättyy, kun se on 22. helmikuuta 2222. Kukaan meistä ei ole verkossa niin kauan, joten mitään huolia. 😉 Tänään on työpaikan puolivälissä 10 sarja ja minä tarkastelen or toly nailtrition …
22. helmikuuta 2016 “Kauneus”

Säätiö sekä Concealer Purge of 2016Tämä on ollut pitkä aika tulossa. Minun tarvitsi vain asettaa pitkän ajan sivuun sekä olla paras mieliala olla tärkein päästä eroon joistakin tuotteista minun Stash. Joissakin tapauksissa tunnen hieman kiinnitetty tuotteita, jotka johtuvat nostalgiasta ja puhun itsestäni …
16. helmikuuta 2016 “Kauneus”

Author: nvdwd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *