Uudet Nars Narsissist haluttu postekyhdistelmä II

Uusi Nars Narsissist haluttu poskiyhdistelmä II (59 dollaria)
HARK! Sinä kuulette? Trumpetit? ‘Tis The Clarion puhelu meikki jumalatar! Onko he vastannut puheluuni? Koska uusi NARS NARSISSIST halutut Cheek Palettes ovat yhtä suuria kuin pitkän aikavälin kokoelman punastukset. Jos olet ollut meapeup jonkin aikaa, olet todennäköisesti nähnyt melkoisia LE-tuotteita ennen, mutta mitä tässä yhdistelmällä on pitkän aikavälin kokoelma kaliiperi. täsmälleen sama korkea laatu kuin Nars Blush Singles.

Six jauhe punastuttaa verkossa $ 59 Nars Narsissist haluttu postekyhdistelmä II – kolme mattoa ja kolme hohtaa – sekä ainoa uudelleen edistänyt varjo on Taos. Muut viisi ovat rajoitettuja painos.

MAINOS

PYT, Ambition, Taos, Selostettu, Penthouse sekä Queen
Wanted II on haluttu valinta, joka on suunniteltu tummemmille divas, kun halutaan, että palvelen kevyempiä lovelees.

Kuten jo tiedätte, koska olen ilmoittanut sen, OH, 11 vuotta (!), Olen Mac NC42, ja minusta tuntuu, että voin käyttää näitä pilkkuja, mutta se varmasti ottaa enemmän vaivaa kuin haluttu I Jauhatut, he ovat edelleen yksinkertaisia ​​työskennellä. Pieni jauhe bittiä käytännöllisesti katsoen ihon yli.

Se on vain, että värit tarvitsevat maltillisen vakavaa puskusta, jotta he näyttävät luonnollisilta poskiesi omenoihin.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Pyt
Altistunut

Taos
Kunnianhimo
Päätin vain mennä sen pari näistä blushes sekä tehdä hieman voimakas “80-luvun poski, koska jos aiot käyttää tummaa punastua, ya voi myös mennä kinkkuun!

Kattohuoneisto
Kuningatar
Jos sinulla on rusketus, tämä voi olla uusi ensisijainen päivittäinen punastus paletti. Olen iloinen voidessani ilmoittaa, että on pitkän aikavälin kokoelma laatu.

MAINOS

Wanted II tarjotaan nyt ULTA-verkkosivustolla NARS-putiikkeihin sekä NARS-verkkosivustolla samoin kuin se myös putoaa ULTA-myymälöissä 18. päivänä.

Ystävällinen yhteisön kauneudenhaku,

Karen

Author: nvdwd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *