Mitä käytät kynnet?

Obsessive Compulsive Cosmetics Nail Lacquer vääristymä ($ 10)
Tänään käytän kaksi pakko-pakko-oireinen kosmetiikka kynsien lakka vääristymässä (10 dollaria), syvä metallinen laivasto syksyllä tuntematon pleasures kokoelma sekä Sephora X pohjakerros sekä säteilevät yläkerrosta, minun nykyinen go-to puotteja .

Tein tämän melko satunnaisen manin viime lauantaina samalla kun lukenut lapsen savua ja luuta sohvalla, samoin kuin olin jännittävällä “Ohmygosh!” hetki kirjassa, joten en ollut todella kiinnittänyt kiinnostusta kynsilleni.

MAINOS

Ymmärrätkö mitä kuitenkin? Joissakin tapauksissa suuri riittävä on hieno.

Mitä tulee vääristymän kestävyyteen, kahden ja puolen koko päivän jälkeen pienet pelimerkit ovat jo alkaneet näkyvän parhaan käden kynnet, mutta en voi huolimatta lakka siitä, koska olen ryntänyt hakemuksen kanssa samoin kuin Minä laitan käteni paljon. Hyviä tarjouksia kirjoittamisesta, testaus puhdistusaineista sekä voiteista, tavaraa, kuten tavaraa, niin en yleensä ole (Lue: käytännössä koskaan) Käytä käsineitä, kun teen ruokia, joten siellä on samoin.

Entä sinä, babe? Mitä käytät tällä hetkellä kynnet (ja mitä uskot käyttämästä seuraavaa)?

MAINOS

Ystävällinen yhteisön charmin addict,

Karen

P.S. Uteliaisuudesta, mikä on pisin pitkäikäinen kynsilakka, jota olet koskaan yrittänyt? Toistaiseksi pitkäkestoisten lakkojen listallani, minulla on OPI, Tom Ford sekä Dior.

Author: nvdwd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *