Mikä on nyt valituksen tekeminen?

Ymmärrät pidän luettelosta.
Tyttöystävä, ymmärrät pidän minusta luettelosta.

Olen sellainen henkilö, joka säveltää listan kaikista listaista, joita vaatin, lol! Missä tahansa tarjotaan aikaa, minulla on vähintään viisi listausta.

MAINOS

Siellä on jotain prosessista saada kaikki pois päältäni sekä säveltämällä se alaspäin sekä järjestämällä sen menetelmässä, joka on järkevä minulle, että todella nautin. Oletan, että olen kummajainen näyttely, ha!

Tänään kokoontuin valituksen tehtäväluettelosta.

Kauneus to-do -luettelo

Leikkauta hiuksesi. Olen vaatimus epätoivoisesti. Minun hiukseni on jälleen raskas, samoin kuin se tarjoaa minulle päänsärkyä. Boo!

Etsi uusi shampoo sekä hoitoaine. Olen äskettäin saanut joitain asioita valituksen toiminnasta kokeilla, sekä valitettavasti se ei toimi. Minun päät ovat Hella Kuiva, Ugh! Joten nyt, harkitsen paluuta vanhaan laitoksen hiukset rakastavat, kimaltelevat ja kimaltelevat tai yrittävät erilaista “puhdasta” hiuslinjaa nimeltä Innersense.

Tutkimus Innersense-tuotteet. Hauska totuus – ne perustuvat lahden alueella.

Korjaa ylähuuli sekä kulmatilanne. Kun taas olen odottamatta Sasquatch, samoin kuin se tapahtui näennäisesti yön yli.

Pese muutama harja. Minulla on muutamia sisäänvedettäviä harjoja Chanel, jota rakastan! Aion pian matkaa ja he vaatisivat suurta siivousta.

MAINOS

Mitä valituksen tekeminen on? Voit luetella asioista, joita tarvitset, tai tuotteet sekä tuotemerkit, jotka haluat tutkia, tai asioita, jotka sinun on tehtävä uudelleen … muodostavat kaiken alas kommentteihin!

Ystävällinen yhteisön valituslääketieteesi,

Karen

Author: nvdwd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *