FotD: Yksi yksittäinen silmätarkastus Macin perinteisellä

, jos haluat olla todella kauhistunut, älä lopeta kauhuelokuvaa Netflixissä. Sen sijaan laita meikki koko auringonvalossa. Hahaha! Jätkä. Se on pelottavaa nähdä paljon tuotetta ihollasi tällaisessa unohtumattomalla valolla. Tai ehkä vain minä, koska en ole tehnyt paljon täysikokoista viime kuukausia (#pandemiclife).

Joten, tein tämän näyttävän eilen aamulla, koska taantuin itselleni laittaa meikkiä. (Tunnistan, että naamioni kattaa käytännössä kaiken, mutta joissakin tapauksissa meikki saattaa minut tuntemaan minut paremmin.)

MAINOS

Connorilla oli ulkopuolinen leikkipaikka ystäväni kanssa, samoin kuin olimme ulkona monille iltapäivällä, joten aamulla päätin hyödyntää luonnollista auringonvaloa streamingin kanssa ikkunassani avustamaan minua tämän yhden tuotteen silmän avulla Katso Mac Powersurge-kynällä.

Käytin sitä Eyeshadowina sekä linjana kaikki kansi!

Connorin PlayDate oli ulkopuolella “kakku maalaus”, käsite, jonka sain hektisestä nuoresta lapsesta Instagramissa.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Olen teillut paljon valtavia laatikoita yhteen näyttämään suurelta kakkuksi, samoin kuin Connor ja hänen ystävänsä maalattu kerrokset pestävällä Tempura maalilla.

Oletan kaikkein pelottavaa asiaa tekemästä meikkiä teidän täydellisen auringonnousumuksen valossa näkee juuri täsmälleen tarkalleen miten tuotteet käyttäytyvät ihon rakenteen mukaan. HYVÄNEN AIKA. Se todella tarvitsi minua sekoittamaan tukiani sekä buff alas kaikki ylimääräiset alueet, joissa siellä oli vähän yhtä paljon. Teen tämän melun pelottavaa, tiedän, mutta uskon, että sinun täytyy tehdä sen, kun vain hauskaa, koska se on todella silmä avaus!

Voin tehdä sen jälleen kerran tänään, koska olen oletus, että olen masokisti, lol!

Kuten minun meikki toisena päivänä, on myös paljon o.g. Mac faves ylös tässä meikki sekoituksessa, kuten powersurge minun kannellani, Blushbaby minun posket, samoin kuin pyörre huulipuna sekoitettuna hieman HoneyLove huulillani. (Halusin, että se näyttää syksystä meikkiä, mutta en halunnut sitä mennä myös ruskeaksi.)

Aluksi menin ruusuisen ruskean mattahuulen kanssa, koska olin menossa syksyn ulkoasuun, mutta minäkin kokeili sitä kirkkaammalla vaaleanpunaisella lisäyksellä …

Minulla oli inhling, että silmä / poski combo menisi todella hyvin kirkkaampi vaaleanpunainen huulipuna …

Tämä on suunnittelu pois, yksi uusista Mac Powder Kiss nestemäistä lipcoloursista. Uskon, että se näyttää todella upealta tämän silmän / posken yhdistelmän kanssa, samoin kuin seuraavan kerran, kun käytän sitä Uskon, että voin tehdä tämän huulipunan.

Yksi paljon asiaa voimastasi ennen kuin menen – kun teet nämä yhden ja tehtävät ulkonäkö vuorauksella, heidän viehätys on, että heidän ei tarvitse olla hyvin ihanteellisia kannellasi, koska jos käytät vain yhtä Väri, jos kannellasi on alueita, jotka ovat paljon tyylikkäästi sekoitettuja kuin toiset, älä huoli siitä, koska niin kauan kuin sinulla on melko sileä väri, joka haalistuu kohti kulmasi hieno.

Kuten minkä tahansa kannen toiminnan kanssa, esimerkiksi pimeys ulkona, tai kun syventät ulompaa V, voit tehdä sen paljon enemmän ulottuvuutta täällä myös täällä, mutta jos yrität että se ei saa missä Haluatko sen mennä, buff se hieman enemmän, älä sekoita sen kanssa, samoin kuin siirtäminen päiväsi kanssa.

MAINOS

Uskon, että nämä ovat fantastisia, koska he eivät todellakaan korosta virheitä niin paljon, samoin kuin se on fantastinen asia!

Ystävällinen yhteisön charmin addict,

Karen

Author: nvdwd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *