8 asiaa ymmärtämään uudesta Mac Studio Waterweight Powder / painettu

Uusi Mac Studio Waterweight Powder / painettu, 36 dollaria, tarjosi MEOW
Let’s murtaa se alas, babe.

MAINOS

Alkaen …

MAINOS

Mikä se on? No, olen iloinen kysyit! Se on uusi linja 36 dollaria keskisuurista puristetusta jauheesta, jota tarjotaan nyt pitkän aikavälin rivillä.

Se on jaettu pannulla, jossa on kaksi sävyä, yksi lämpimämpi kuin toinen, joten voit muokata väriäsi.
-> Pidän tästä käsitteestä sekä haluamista tuotemerkkejä tekisi tämän! Heck, olen aina sekoittanut sävyjä joka tapauksessa.

Mac-valtiot Kaikkien ihotyyppien osalta on kuitenkin tarkoitus olla erityisen suuri tyypilliseksi sekä kuivalle iholle … tai niin he ilmoittavat (muutamassa muutamassa).

Muovi kompakti tuntuu tukevalta ja huomattava (yay!). Siinä on myös kaksi applikaattoria – sieniä sekä harjalla käsitellään.

Se on tarjolla 11 sävyessä (tumma syvimmät, tumman syvä, tumma, keskikokoinen, keskitasoinen tumma, keskikokoinen kultainen, keskipitkä plus, medium, kevyt, valo, lisävalo).
Käytän keskikokoisia kultaisia, mikä on suuri ottelu NC42-iholle.

Uskon, että naiset sekä miehet, jotka haluavat 1) Öljynvalvonta, 2) melko hyvä suojaus (yksi tai kaksi kerrosta nopeasti piilottaa hyperpigmentaatio sekä epätasa-arvoinen ihon sävy) sekä 3) mattapinnan pitäisi antaa kokeilla.

Ainakin minulle tämä jauhe on hieman hankala, koska kun kerroin sen perustusten päälle sekä peitevoidetta, ihoni näyttää kuivaksi (se on todella havaittavissa hienoja viivoja otsaani), samoin kuin meikki näyttää raskasta ( Näet sen toiminnassa täällä samoin kuin täällä).
Läpinäkymättömän suojan (vaikka se viitataan väliaineena), mattapinta ja minun * ahem * ikä, tämä ei ole eniten anteeksi jauhe maailmassa. Tarkoitan, se ei ole kuin näen jauheen jyviä tai mitään. Itse asiassa itse jauhe on äärimmäisen hienoksi jauhettu, mutta kun sitä käytetään muiden tuotteiden kanssa, se on vain enemmän … Insta-glam wonderful kuin olen hyödynnettävä näinä päivinä. En edes välitä yhtä paljon kuin keskipitkä suojaus, joka enää enää enää.

Mutta jos käytän tätä yksinään ilman peiteväästä tai säätiötä, tai kuten pohjamaali tai valaiseva lotion (kuten Becca Backlight tai Mac Strobe Cream), samoin kuin minun ihoa Mac Fix + jälkeen, sitten pidän sitten Se … se näyttää luonnolliselta ja saa tehtävän.

Jopa itse, vaikka se ei aio korvata numeroni One MAC-jauhe rakkautta, Mac mineralisoida skinfinish luonnollista.

Se muistuttaa minua Chanelin löysistä jauheesta, samoin kuin jos haluat kohtalaisen läpinäkyvän suojan linjalla, jossa on suuri sävyvalikoima, samoin kuin sinulla on öljyinen tai tyypillinen iho, uskon, että se on ehdottomasti kokeilla.

Lisävalo, valo, kevyet luumut, keskipitkällä, keskipitkällä plus, keskipitkä kultainen, keskikokoinen tumma
Keskipitkä, tumma, tumma syvä, tumma syvimmät
Kaikki 11 sävyt
Ystävällinen yhteisön kauneudenhaku,

Karen

Author: nvdwd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *