Kolme täsmentää

vain naiset, jotka ottavat nukkua (huomaa kipinä sydän kuulosta sormellaan)
Pediatrician toimistossa viime viikolla Connor’s Doc totesi, mikä oli ehkä kaikkein tarkkoja sanoja, joita olen kuullut Toddler-Hoodista tähän mennessä. Hän totesi, että kaikki esikoululaiset ovat joko 1) tällä hetkellä sairaita, 2), jotka ovat elpyneet olemasta sairastumisesta tai 3).

Herranen aika! Se on kuin viruksen triathlon … Miksi kukaan ei kerro tästä lapsen suihkussa? (Myös miksi kukaan ei mainitse outoja alusvaatteita, jotka tarjoavat sinulle sairaalassa syntymän jälkeen? – Koska * tämä * oli vielä yksi yllätys.)

MAINOS

Cocobaby on tavallisen sairausvaiheen paksussa. Hän on jo saanut kylmän tai kylmän kaltaisen viruksen, muutaman kerran viimeisen kuukauden aikana, sillä ilmeisesti kolmen vuoden ikäiset ovat Petri-ruokia.

Hän vain päästä viimeiseen virukseen, jonka päälle hänellä oli sinusinfektio, joten viimeiset viikkoiset ovat olleet erittäin haastavia, ensin, hänen pienen virustorjuntaelimensä puolesta, kuitenkin muutkin meistä.

Se on ollut melko pelottavaa toisinaan. Oli yö pari viikkoa takaisin, kun olimme pukeutuneet sekä valmiiksi kiirehtiä häntä hätätilaan, kun hänen kuuteen piikkiään. Onneksi se alkoi nopeasti laskea. Olen erittäin kiitollinen melua koskevista neuvonnasta sekä tasaista ohjeita Kaiserin neuvonta sairaanhoitaja, joka auttoi meitä tuona iltana, koska hermojani oli täynnä.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Joku tarvitsee halata.
Kukaan kotona ei ole saanut paljon nukkua. (This, of course, to Rosie’s delight. She must believe she stepped into a household of night people!) It’s been like living the newborn way of life around again, with me as well as El Hub sleeping next to Connor in shifts. Kehoni tuntee, että täsmälleen sama tuttu tylsää särkyä uupumusta … outoa tarpeeksi, oli yllättävää yksinkertaista hyödyntää uudelleen … kuten ratsastus pyörä.

Se on pelottava katsomassa lapsi, joka ei todellakaan voi olla vuorovaikutuksessa, joita he tuntevat vielä, samoin kuin ymmärrys, jolla on erittäin vähän hallita minkä tahansa sen tyypin. Kaikki mitä voit tehdä, on huolehtii niistä parhaiten, voit ottaa ne lääkärille sekä yrittää tehdä tietoisia päätöksiä. Teet sen, mitä sinun täytyy jättää huomiotta sykkivä polvet sekä kipeä takaisin pitämään heidät käsissäsi, kun he itkevät noiton tunnissa tummalla kylpyhuoneella täynnä raskas höyry ylös, kunnes he tuntevat hieman paljon parempaa ja lopulta syksyllä unessa. Voit ajaa tavoittaa yön obscene-aikoina pyjamasissa, jossa snot poimia enemmän Pedialyte, Saltines sekä pienet Disney Princess Lelut, koska ymmärrät, että he tekevät hänen hymynsä.

Pohjimmiltaan teet mitä sinun täytyy.

Kaikki pienet prinsessat

MAINOS

Joka tapauksessa, tämä on mitä olen ollut yhtä paljon kuin viime viikkoina. vain tehdä parhaani voin.

Ystävällinen yhteisön kauneudenhaku,

Karen

Author: nvdwd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *