Mitä itsehoito merkitsee sinua?

Tapa lause käytetään tyypillisesti viehätysmaailmassa, “itsehoito” tarkoittaa tyypillisesti ulkopuolella charmia huoltoa – asiat, kuten kasvonaamari tai ottamalla kupla kylpy tai saada hiukset, eli “meow-aika ,” and I completely get that, because how numerous times have I found respite at the beauty salon or in painting my paws or in playing with makeup on my bedroom floor? liian monta kertaa laskea.

Mutta näinä päivinä itsehoito merkitsee myös jotain muuta minulle. Se merkitsee hoitamaan sisäisen ääneni ja henkisen ja emotionaalisen terveydenhuoltoa tekemällä asioita, joita tiedän, auttavat minua tuntemaan olonsa toimiva päivän aikana, kuten tarpeeksi nukkua yöllä ja pysyä hydratoituna ja tekemällä hiukset aamulla (sen sijaan, että vain laittaa ylös sotkuinen pulla) ja muuttuu ulos pyjamastani “todellisiin vaatteisiin” ennen 10. (Sidos Huomautus: Työskentelen kotoa, joten on aina kiusaus olla korjata hiukset ja pysy minun viittaani koko päivän , Mutta kun teen tämän aina tuntuu kuin paska.)

MAINOS

Myös venyttely, koska se auttaa selkäkipullani ja hikoilemalla vähintään 30 minuuttia päivässä tai kuitenkin tyypillisesti voin kääntää sen. Sängyn ensimmäinen asia aamulla on toinen asia, joka auttaa raaka-hedelmiä ja vihanneksia

Todennäköisesti tärkein asia, ja tämä kesti kauan aikaa selvittää, on tehdä kaikkea, mitä voin tehdä ennakoivasti pitämään itseni liukumasta kyseiseen tilaan, jossa tuntuu ikuisesti sinisenä, ja kun aloin tuntea sen tulossa, Kerron El Hubille yhdelle. Pääsin myös minun kaverini ja perheeni ja aikoo tehdä asioita heidän kanssaan (tämä on vaikeaa minulle, koska luonnollisesti haluan vetäytyä sisäänpäin ja jättää yksin, kun aloitan sinisen tunteen).

Yritän myös työskennellä hieman enemmän, koska liikunta todella auttaa pitämään mielialaani, ja teen itseni tekemään vähintään yhden asian post-IT-luettelosta “Toiminta, joka kipinä iloa”, jota pidän tietokoneellani.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Kaikki tämä todella auttaa minua huolta itsestäni.

MAINOS

Mitä itsehoito merkitsee sinua?

Ystävällinen naapuruston charmin addict,

Karen

Author: nvdwd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *