Guerlain ilahdutti hehkuja jauhetta

Kuva It: Crisp pääsiäinen aamu. Ikkunat ovat auki, Finches on chirping, ja mehiläiset ovat surkeita. Aurinko on ylös ja kirkas taivaalla.

Kuinka hämmästyttävä olisi nousta pääsiäisen aamulla ja löytää purkki guerlain meteoriitit, jotka ilahdutti hehkuja jauhetta (74 dollaria) korissa vieressä hyytelö pavut ja cadbury pienet munat (yum!)? Olisin kuten kiitos, kiitos pääsiäispupu!

MAINOS

(Sidos Huomautus: Voit saada marshmallow? Peeps. Rehellisesti, en halua mitään tekemistä “em.)

Sinun täytyy myöntää, on jotain hieman pääsiäinen EGGY tästä pakkauksesta …

Nämä iloinen vaaleanpunainen, persikka ja violetti helmet ovat oikeastaan ​​värin korjaaminen jauhe. Kaikki mitä teet, on pyörre puhtaasi purkissa, niin sitten käsitellä käsitellä jopa punaistusta.

Tämä tuli ulos muutama viikko sitten Guerlainin kevään kokoelmassa, ja voin ilmoittaa tämän paljon – jauhe haisee hämmästyttävää. En koskaan käytä violetti karkkia tuoksua.

Valitettavasti värillinen korjaustapa ei toimi hyvin minulle (boo!), Mutta uskon, että se toimivat paljon paremmin kevyemmille Lassesille ja pojalle jäähdytin ihon sävyille. Kun pölyä jauheen kasvoni ympärillä, ihoni näyttää vain vähän paljon matta, mutta se on siitä.

MAINOS

Minun piipieni (ei karkkia. Onnekas!

Ystävällinen yhteisön valituslääketieteesi,

Karen

Author: nvdwd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *