Piirrä tarkennus ylöspäin sekä tuottaa nostetun vaikutuksen hyödyntämällä kannen meikkiä ohjeena

Uskon, että se on yhdistelmä vanhenemisesta ja ei saada niin paljon unta kuin tarvitsen / kuten tarvitsen. Kankkini näyttävät saavan paljon enemmän sekä paljon huputtua päivittäin. Sekä yksi niistä asioista, joita nyt huomaat, on se, kun teen kaiken sellaista hissi silmäni, se tarjoaa koko hissin ulkonäköön.

Jotkut ihmiset puhelimitse tässä seuraavana idea meikki sääntö, mutta jos haluat tarjota silmäsi hetkeksi, yksinkertainen hissi, käytä paljon enemmän meikkiä yläreunoissasi sekä ripsien viivoilla kuin alemmalla ripsien linjat. Se vetää keskittyä ylöspäin, sen sijaan, että alaspäin, samoin kuin hissin silmäsi.

MAINOS

Also, if you do your eye makeup on your lids as well as lash lines first, you can utilize them as a guide to assist you choose exactly how much makeup to apply on your lower lash lines.

Ollakseni rehellinen, rikkon tämän politiikan koko ajan. Usein teen kirkas tai glittery alempi ripsi linja tuskin siellä värillä minun kannella, tai käytän täsmälleen samaa väriä ylemmän ja alemman ripsien linjojen kanssa. Se vain riippuu päivästä. Kaikki on hyvin.

MAINOS

Tekniikoita, kuten tämä, uskon, että sinun täytyy tarjota heille kokeilla, koska et koskaan ymmärrä tarkalleen, miten he työskentelevät sinulle, kunnes teet.

Ystävällinen yhteisön valituslääketieteesi,

Karen

Author: nvdwd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *