Meikki sekä valitusblogi maanantai kysely, voi. 419

Saatat ihmetellä “, niin mitä tarnationissa on tämä maanantai kysely asiakin!?”

No, se ei ole juuri kysely. Se on paljon enemmän säännöllisesti kehittyvää (harvoin?), Hieman satunnainen luettelo kysymyksistä, jotka olen lukenut lukijoille joka maanantaia aamuna viimeisten kahdeksan (!) Vuotta. (Se on kuin aivosi kickStart.) Olen aina iloinen lukemassa vastauksiasi kommenteissa, samoin kuin toivon, että otat nautintoa lukemisessa.

Mikä on seuraava valituslaji, jonka haluat kokeilla?
Lasken pöytäkirjaan (ei sekuntia!) Asti, kunnes olen suihkussa tänä aamuna, joten voin kokeilla Laura Mercierin uutta teetä Menthe Citron Gel Body Wetness Body Moisturizer.

Muista Lauran geeli kosteusvoide viime vuodesta? Lemon verbena yksi?

Ahhh! Hyvää. Sydämeni rikkoi vähän, kun päätin valtava 8-unssia jar …

Joka tapauksessa hänellä on tämä uusi ulos (se näkyy vain laskurit), samoin kuin se haju kuten sitrusia, minty musta tee.

Yum!

Toivon, että se on aivan yhtä kosteuttavaa ja ottaa yhtä nopeasti (mikään siitä icksista, tahmea ihoa, josta saat joitakin geelejä) kuin o.g. versio.

Onko elämässäsi puuttuu jotain?
Ilmoitat muuta kuin nukkua? No, yeah … varmasti. Mikään materiaalia, vaikka jotkut uudet olohuonekalusteet (ja parkettilattiat) olisivat mukavia.

Mutta ihanteellinen nyt mitä minusta puuttuu, monet ovat johdonmukaisia ​​tunteita – tunteeni eivät ole niin samoin kuin alas. paljon enemmän “jopa”.

Ymmärrän, että vauvan hormonien jälkeiset hormonit ovat samoin kuin “Tämä myös kulkee”, mutta olen vain sitä, tiedäthän? Eräänä päivänä asiat ovat yksinkertaisia ​​sekä jopa, samoin kuin seuraavana päivänä itken haiskoon vähenemisen jälkeen jotain täysin tyhmää. Mies!

Kuten toinen päivä itkin katsella Gilmore naisia ​​(katson ensimmäisellä kaudella). Se oli episodi, jossa Rory on kaksi kuudennentoista syntymäpäiväjuhlia, paikalla, jossa Lorelei herää Rory aikaisin aamulla hänen syntymäpäiväänsä sekä neuvottelut siitä päivästä, joka syntyi, samoin kuin ehdottomasti puhkesi kyyneleet yhden päivän jälkeen Infantti kääntyy 16, Waaah!

Katso? Ehdottomasti ei voi hallita sitä ihanteellinen MEOW.

Milloin oli viimeinen kerta pizzaa? Minkälainen?
Chatureday-iltana. El Hub teki suosittu (hyvin, suosittu talossamme!) Ultra ohut kuori pizza.

Hän saa ennalta tehtaiset ohut kuoret tavoitteesta, lisää sitten pizza kastiketta, mozarella, pepperoni, brocolli, tomaatti, tuore valkosipuli, hienonnetut oliivit sekä heijastavat kaiken oliiviöljyä. NOM!

Maltillisuus tai ylimääräinen?
Ymmärrän myös Waaaay samoin. Kun teen asioita ylimääräiseen (ruoka, liikunta, ostokset, mitä sinä olet), se aina tulee takaisin puremaan minua @SS: ssä.

Joten, maltillisuus FTW.

Mikä seuraava kirja, jonka haluat lukea?
Ah! Niin monta. Yläosassa on kaksi – Upeat rauniot Jess Walter sekä mistä olet mennyt, Bernadette? Maria Suun kautta. Molemmat ovat olleet lukenut ikuisesti!

MAINOS

Sinun vuorosi. Vain kopioi sekä liitä noudattamista kysymyksiin kommentiksi vastauksistasi. Odotan eteenpäin lukemaan “em!

1. Mikä seuraava valituslatu haluat kokeilla?
2. Onko elämässäsi jotain puuttuu?
3. Milloin oli viimeinen kerta pizzaa? Minkälainen?
4. maltillisuus tai ylimääräinen?
5. Mikä seuraava kirja, jonka haluat lukea?

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Kinda, sorta liittyy viimeiseen kysymykseen, mutta uskon allekirjoittamisesta nopeusluku-luokan Novaton aikuisen löytävän ohjelman kanssa.

Se on tarkoitus näyttää tarkalleen, miten tarkistetaan haastava materiaali nopeammin, kuten oppikirjoja (kaksi kertaa nopeammin) sekä aikakauslehtiä (kolme kertaa nopeammin!).

Uskotko ottaa kaikenlaisia ​​luokkia tänä kesänä? Jos voisit, mitä otat?

MAINOS

Happy Monday, babe!

Ystävällinen yhteisön valituslääketieteesi,

Karen

Author: nvdwd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *