Mustikka Tryffle Me: Suklaa-inspiroidut meikki ulkona uudessa on myös käsitelty semi-makea suklaa baari silmäyhdistelmä

meikki näyttää vaikuttanut mustikka tryffelit!
Mustikka tryffelit: terveys ja hyvinvointi tulevaisuuden ruokaa?

Toivon. Kuitenkin vakavasti, tulen alas kylmän ihanteella nyt, samoin kuin olen varma, että molemmissa mustikoita että suklaata, sooo … Minun on todennäköisesti syödä menetelmä paljon enemmän mustikka tryffeliä.

MAINOS

Seuraavassa on yksi makeimmista rakkauteni, mustikka-tryffelit, samoin kuin käytin herkkuja nimeltään sekä puoliksi makea suklaapalkkipaletti.

Sain tämänsinisen konseptin, samoin kuin suklaa ruskeat silmän ulkonäkö, kun teet ystävänsä suklaa-teemalla meikkiä “Tutkimus” Seein karkkeja (Lue: pureva mustikka tryffeli näyte Suuri nainen näkee minulle).).

Muuten, olen verkossa vaarallisesti lähellä Novato Vintage Oaks nähdä karkkeja, samoin kuin jos osaisin kaikki ympäristöystävälliset valot, voin päästä sinne kolme minuuttia.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Olen vain sanoa.

Olin Choco-ekstaasin varhaisissa vaiheissa (se on aito asia!) Kun näin tämän näyttävän selvästi endorfin-tulvan mielessäni – Shimmery Blue kannet, lämmin matta ruskea rypytys, sininen tahra alempi ripsien linjat, ripset pakattu ripsiväri, samoin kuin pehmeän, Smokey Hazen ympäröimänä.

Käytän myöskään käsitellään La Creme huulipunaa alaston rannalla, jossa on Nars Turkin iloa lipglossi huulillani.
Ensimmäinen yhdistelmä, jonka uskoin, oli myös käsitelty puoliksi makea suklaapalkki (49 dollaria), brändin uusi suklaa-tuoksuva Spring Eyeshadow-paletti.

Anteeksi hetki, kun avaan sen sekä ottaa haistaa.

Ah…

49 dollaria käsitellään puoliksi makea suklaapalkkipaletti

Se syvä, Moody Blue Shade keskellä kutsutaan mustikkapyöräksi. Sen heikko mustan aluston kanssa uskonut, että se olisi paras buffing sekä sekoittaminen mustikka truffle Smokey Silmä.

Yllään myös semi-makea suklaapalkin yhdistelmä silmissäni
Olen yhdistetty se semi-makea maapähkinävoi (lämmin oranssi ruskea) ylemmässä rypistyksessä samoin kuin puddinilla (jäähdytin puolivälissä ruskea) alemmassa rypistyksessä. Sitten pakain ripset $ 35: llä paljon parempi kuin False Lashes Extreme ripsiväri, samoin kuin käsitellään (Sidos Huom: minä, kuten tämä hyvin riittävä omalla, mutta se ei ole ottelu minun nykyinen ripsiväri Combo Rakkaus, Estee Lauderin uusi bitti Musta pohjamaali, kun se on yhdistetty minkä tahansa tyyppinen suuri ripsiväri).

Minäkin kokeiltu uusi kulmake täältä …

Olen innostunut viime aikoina täynnä, kuvioituja kulmia Los Angeles Makeup Artist Patrick TA: n Instagram Feed (hän ​​tekee parhaansa huoneen), joten yritin jotain samanlaista kanssa Bobbi Brown luonnollisen sivun shaper & hiukset koskettaa brunette ($ 24) , as well as while I like the fullness, I feel like my brows end up looking a bit as well unruly/messy.

Lähellä mitä haluan, mutta uskon, että vaatimus on hieman enemmän menetelmä tuotteen kanssa.

Posket, jotka ovat Kat von D Shade & Light Contour Palette, lääkärit Formula Argan Käytä erittäin ravitsevaa Argan Oil punastua sekä lääkäreitä Formula Nude Wear Touch of Flow Palette
Anywho, kuka muu on nälkäinen suklaata? Saatan olla takaisin kahden kilo-laatikossa seitsemässä minuutissa.

Ystävällinen yhteisön valituslääketieteesi,

MAINOS

Karen

P.S. Ugh … Uskon, että tämä vika Olen taistelu on vain kylmä, mutta olen melko unelias ja achy. Olen yrittänyt puhua itsestäni siitä, mutta en usko, että se toimii.

Mikä on hienoin talosi hoito kylmäksi? Olen jo yrittänyt suudella tabby-tumuja, mutta ei mitään. Ei toimi.

Author: nvdwd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *