Sisäänkirjautuminen: Black Friday Charm Ostaminen sekä legendaariset joustavat joggers by Zella

Hei, ystävä. Miellyttävä perjantaina Ya!

Toivottavasti sinulla oli fantastinen kiitospäivä. Vietimme meidän kotitalouksien kavereita, jotka kutsuivat meidät koko leviämään kalkkunalla sekä kaikki kiinnitykset! En edes alkaa kertoa teille tarkalleen kuinka hyvä oli istua pöydällä sekä vain keskustella sekä syödä. Vakavasti, en usko, että saan koskaan ottaa aterian ihmisten kanssa koskaan annettuina. Se on todella lahja jakaa ruokaa sekä aikaa muiden kanssa.

MAINOS

Ennen kuin lähdimme illalliselle viime yönä, olin pukeutunut yhtä hyvin kuin oli hetki, kun todella harkitsemaan ei-joustavia housuja, aka farkut, lol! Joo, en ymmärrä, mitä ajattelin. Päädyin valitsemaan pari lenkkeilijöitä ja en kadu päätöstä lainkaan. Jos olet markkinoilla erittäin mukavilla housuilla taskuilla, saat nämä Zella Soft Pocket Joggers Nordstrom ASAP. Minulla on molemmat mustat että harmaa sekä käyttää niitä koko ajan. Voit pukeutua ne rento-back-blazer sekä valkoinen tee tai pukeutua heidät puserolla sekä denim-takki. Rakastan, rakastan, kuten heitä!

Joka tapauksessa, juttelin muutaman galsin kanssa kommenteissa eilen Black Friday Charmin ostoksista, samoin kuin minun piti mainita lahjapakkauksen, jonka ostin bioscance.

Heillä on tällä hetkellä musta perjantaina myynti 30% alennusta riippumatta sivustolla, joten halusin poimia purkin squalane + omega korjaustyövoide. Se on rikas käsitellä lipidejä, jotka on täynnä lipidejä, samoin kuin sain sen alun perin, koska omega rasvahappojen odotetaan auttavan hyperpigmentaatiota. Ostin viime kesäkuussa syntymäpäiväni ja siitä, että on siksi, että pudonnut syvästi rakastunut!

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Vaikka tarkastin lahjan sarjaa, löysin yhden nimeltä pysäyttämättömät hehkut (59 dollaria), joka sisältää täysikokoisen purkin omega-kermasta sekä matkustuskokoisia pulloja niiden squalane + maitohappo resurfacing seerumin sekä squalaanin + C-vitamiini C-vitamiini lisääntynyt öljy. 30%: n alennusmyynnin osalta se on 41 dollaria.

Jos haluat vain purkin, rutiini koko koko 1.6-unssin purkki on tyypillisesti 58 dollaria, samoin kuin myynnin 40 dollaria. Siellä on myös 3.3-unssia jumbo-koko (75 dollaria), joka on merkitty 58 dollariin, samoin kuin 30%: n alennuksella, se on myös 40 dollaria!

Viimeinen asia tästä myynnistä. Jos vietät paljon yli 75 dollaria, sinäkin saat täysin ilmaisen 11-osaisen pussin Bioscencein huippuluokan ihonhoitotuotteita.

Muut viehätysmyynti Olen innoissaan siitä, että olet Kate Somerville (25% alennus leveä), Avene (25%: n alennus leveä), Ilia (20%: n alennus leveä) sekä Chantecaille (25%: n alennus leveä).

Olen poissa mennä samoin kuin syödä joitakin pannukakkuja nyt. Minun sisareni menee samoin kuin hän on tarjonnut aamiaisen. Ei voi odottaa!

MAINOS

Ystävällinen yhteisön charmin addict,

Karen

P.S. TGIF!

Author: nvdwd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *