Lauantai Surfing, helmikuu 19, 2022

ilahdutettu National Lash Day! Ripsiväri sekä kitties tee.
Hei, samoin kuin ilotuki!

Voi myös iloinen kansallinen ripsien päivä! Kyllä, juhlimme nyt silmäripsien. Omat ripset ovat parhaillaan etsimässä uutta ripsiväriä, muuten. Jos olet iloinen sinun, ota yhteyttä Laura Mercierin kaviaarin, koska vain ei tee sitä minulle enää (Curl Hold ei ole sama kuin mikä tahansa syy).

MAINOS

Viime aikoina olen käyttänyt Iltian kerrosta täydellistä maatalouden ripsiväriä, jossa on vedenpitävä ripsiväri päällä, samoin kuin kun se tekee tehtävään hienosti, haluaisin olla yhden ja tehtävän ratkaisun, joten anna minun Ymmärrä, jos olet löytänyt mitään elämää!

Puhuminen ripsien mukaan Connorilla oli mini-sulata hänen silmäripsien yli. Hers are long as well as curly like El Hub’s, as well as they commonly get caught in her eyes, which is extremely uneasy for her. Kun se tapahtuu, voin joko hyödyntää pesuainetta tai huuhtele hänen silmänsä vedellä saada jumissa ripset ulos.

Anywho, se tapahtui jälleen kerran toisena päivänä, samoin kuin hän alkoi puhua hänen ripsen leikkaamisesta, koska he olivat niin järkeviä … suljin, että aito nopeasti. Uskon, että “ehdottomasti ei” sekä “aiot lyödä silmäsi,” jotain voi olla menettänyt käännöksessä, koska hän vain aloitti bawling. Pidin häntä käsissäni samoin kuin varmasti, että se ei aina ollut ongelma, samoin kuin henkilö, joka on kiitollinen tällaisista viehättävistä ripsiä varten. Sitten huuhtelemme silmänsä ja menimme palveluun tavalliseen tapaan.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Throwback Li’l Infant ripsille!
Joten kyllä, ilahdutettu kansallinen ripsipäivä. Toivottavasti sinulla ei ole sulamista!

Tämän viikon lukeminen

Sosiaalisen median vaikuttajat ovat nyt kloning lemmikkejä …

Debbie Harry punaisella huulipunalla: “Punainen huulipuna voi olla yksi katastrofeista, joilla on tahraus sekä verenvuoto, kuitenkin taas, nämä voivat olla houkuttelevia kehittyviä. En aina käyttänyt punaisia ​​huulia, samoin kuin punaisen vaihteen sävyt, mitä olin yllään, mielialani tai mitä minulla oli käytettävissä. Pidän aina sävyjä, joilla oli nimiä, jotka implisiittiset jotain villiä, houkuttelevaa tai ilkeä. ”

Stevie Nicks elää edelleen unelmiaan.

Akne pidetään yleensä eri tavalla Koreassa kuin Yhdysvalloissa. Koreassa ihon asiantuntijat keskittyvät hydraatioon sekä kosteuden esteen tukemiseksi vikojen lopettamiseksi.

Koira Köln on asia.

Yksi suosituimmista kissan “naisista” ei selvästikään ole minimalistinen.

Jos pidät tyylikkäitä asioita …

Haluan tehdä tämän!

“En pidä avoimista käsitteistä. Anna minulle tilaa, jossa voin sulkea oven. ” <----- Sama MAINOS On loistava loput viikonloppuna. Mitään mielenkiintoista tapahtuu lopussa? Ystävällinen yhteisön valituslääketieteesi, Karen

Author: nvdwd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *