5 asiaa, joita olen ollut rakastava viime aikoina

1. Rouva rento Instagram

VAROITUS: Älä – toistan – älä näe Jennin (muuten ymmärretty “rouva Casual’s”) syöttö, jos yrität hillitä tavoite tapa. Hänellä on taipumus löytääkseen kauneimmat vaatteet, samoin kuin hän palat yhteen edullisin havaitaan pukea, joka näyttää, että olet viettänyt suurta $ $ $.

2. menossa ylöspäin ja alas tikkaat

Olemme tehneet paljon nousevia ja laskeva kestävyyskoulutus, että HIIT-luokka menen maanantaina sekä keskiviikko-iltaisin sekä ennätykseen … he ovat molemmat fantastisia että kauheita tarkalleen samaan aikaan.

Tämä oli julma.
Plus-sarakkeessa tuntuu kuin kysymys nainen, kun olen valmis. Not-SO-PLUS-sarakkeessa he tuntevat alhaisen tärkeän väärinkäytön, kun olet keskellä niitä. Viime yönä menimme “alas tikkaat” aloittaessamme 20 burpees (push-up!), Noudattaa neljä noin 200 metriä kierrosta kuntokeskuksen autolla.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Sitten teimme 15 paljon enemmän burpees sekä kolme paljon enemmän kierrosta, sitten 10 paljon enemmän kuin kaksi paljon kierrosta, jopa viisi paljon enemmän burpees sekä yksi paljon sylistä täysin pinnalle meille Kuten meillä oli vain seitsemän minuuttia tehdä koko asia … Valmis juuri sen jälkeen, kun seitsemän minuuttia päättyi.

Pidän harjoituksen siirrettävyydestä, kuten tämä, koska voit tehdä sen olennaisesti missä tahansa. Kaikki mitä tarvitset on ajastin, kävelytie tai muu tasainen pinta, jossa voit pienentää sekä tehdä burpees, sekä automaattinen pysäköinti paljon tai umpikujaan tehdä juoksu.

3. Ottaa pitkä ripset uudelleen

Lopetan hyödyntämällä tätä tavaraa toukokuussa, parhaiten aikataulut ylittävät sateenkaaren sillan yli (tuolloin, voisin tuskin pitää mielessä puhdistaa hampaitani, joten ripsien kasvuserumin ei tapahtunut), samoin kuin minun ripset laskivat samoin kuin rikkoi itkemästä niin paljon.

Olen lopulta saanut sen yhdessä riittävät aloittamaan ripsien hyödyntämisen jälleen kerran iltaisin, samoin kuin kun taas, minulla on pitkä, herkullinen ripset … Tämä juttu on kulta.

4. Pantryn järjestäjät Amazonista

Olen tällä hetkellä vakuuttunut siitä, että yksi salaisuuksista elämää on järjestäytynyt ruokakomero, joten olen puhdistanut sekä järjestämällä kaivoksen, koska kun jätetään valittamatonta, siitä tulee keittiöpohjainen musta aukko, jossa laukut leikkeet, maku purkit samoin kuin mitä muuta katoaa. Tilanne kohta: huomasin Trader Joen pavut siellä, joka oli päättynyt … vuonna 2007!

Jos haluat jotain kadota kuiluun – ex, luottoluokituskortti velka, henkinen matkatavara – kiinni se ruokakomeroon, mies!

Joka tapauksessa, teen listan ruokakomeroista organisatorisesta doodadista, jotta alue on hyvä ja siisti, samoin kuin minulla on silmäni laajennettavissa maku järjestäjä, jolla on kaksi tasoa (on tämä aito elämä?), Laiska Suss AS Hyvin laajennettavia hyllyjä nostaa tölkkejä varmistaakseen, että voin todella nähdä, mitä siellä on.

5. Suuri ruoka helpoksi aamiaisen burritos

En todellakaan koskaan syön niitä aamiaiseksi, lol! Sen sijaan saan yhden, kun vaatin nopean lounaan tai illallisen tai aina, kun vain vaatin ottamaan reunan pois röyhkeä vatsa.

Edulliseksi on siipikarjan omena makkara, jossa on makkaraa, munanvalkuaisia, Cheddar-juustoa, paahdettuja perunoita, salsaa, paprikat sekä scallions. Munat ovat pehmeitä, mutta ei kumi, samoin kuin makkara ei ole liian suolainen. Se on armollinen juustosta sekä salsa, mutta se ei ole yhtä mausteinen. Zap yksi mikroaaltouuni kaksi minuuttia, samoin kuin sinulla on yummy välipala.

MAINOS

Varastoin heille, kun he menevät myynnissä tavoitteessa, mutta varoitetaan kuitenkin … Olen tietämättään ostettu vanhentunut ruoka tervasta ennen (useita kertoja!), Joten tarkasta aina päivämäärät ennen kuin laitat kaikenlaisen elintarvikkeen ostoskoriin.

Ystävällinen yhteisön charmin addict,

Karen

Author: nvdwd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *