DSW: n siirtymäkauden saapikkaat

vie minut äitille
Minulla on kuponki postissa hyviä tarjouksia varhaiskauden saappaat DSW: ssä, joten menin! – Huolimatta siitä, että se oli 92 astetta, jossa ei ollut pilviä taivaalla.

Onneksi minulle ja jalkoillani DSW: llä on vastaus navigoimaan tämä hyvin sekava vuosi kesän ja syksyn välillä, ja vastaus on jotain, jota kutsun “siirtymäoikeuksiin”.

MAINOS

Nauroitko kuin teini-ikäinen poika, kun sanoin: “Siirtymäkauden saapikkaat”? Koska minä murtua joka kerta, kun sanon sen, ha ha ha!

Joten, mikä on siirtymäkauden bootie? No, he ovat nilkan saappaat, jotka on tavallisesti valmistettu mokkana tai nahasta, että voit käyttää kesän mekkoja tai suosikki pudota panttioita / kodikas villapaita, ja he menevät kaiken tämän ouvan välisen vaiheen välillä kesän ja syksyn välillä.

Oma suosikkityyppiset siirtymäpisteet ovat rei’itetyt nilkan saapikkaat.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Heillä on pieni reikä katkaisu kengän materiaalissa, La Instant Ilmastointi jalat. Lämpimillä päivillä voit käyttää niitä ilman sukkia ja ehkä mekko.

Rei’itetty rizzo bootie by BareTraps
Ja hämmästyttäviä päiviä … sukat!

Pidän todella rizzosta baretrapsit alhaisen kantaman ja pyöristetyn varren vuoksi.

Super Comfy.

Pidän näistä!
Poseerata…
Pidän myös Dr. Schollin parhaista päivästä. Tämä on erittäin söpö henkilökohtaisesti, varsinkin oliivivaihtoehto, joka on tumma, rikas vihreä khaki, joka toimii neutraalina.

Dr. Schollin paras päivä Bootie Olive

Paras päivä Bootie!

Lyön vetoa, että he olisivat söpöjä farkut.
Pidän tämän mekon kanssa.
Luulet, että Khaki-saappaat eivät täsmää paljon, mutta he ovat yllättävän pukeutuvia. Ostin pari saappaat vastaavalla värillä vuotta sitten, ja tähän päivään voin käyttää heitä kaikkeen.

Puhuminen asioista, jotka voivat työskennellä neutraaleina … Olen tullut ymmärtämään, että Leopard-tulostus jatkuu hyvin monenlaisilla varusteilla.

Mutta mitä jos et ole tulosteita? Miten noin bootie, jossa on joitain soljeleita? Tai miten yksinkertaiset nilkan käynnistyksen yksinkertaiset rivit, jotka auttavat sinua todella loistamaan.

Moar Booties!

MAINOS

Olen suuri fani mokkanaumista … Onko se vain minulle, tai he näyttävät hieman vähemmän kuin “kylmä sää” kengät kuin nahka saappaat?

Ystävällinen naapuruston kauneuden addikti,

Karen

Author: nvdwd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *