Mikä on normaali suoja-in-paikka Covid-19 päivä kuin sinulle?

Nämä ovat outoja aikoja … meidän on todennäköisesti paperi se. ?

Lyön vetoa, että paljon meistä tekee paljon samoja asioita (elokuvavuokraamot? Zoom-kokoukset? Kävelyretket ulkona? Olen utelias, miten vietät arkisin? Onko sinulla uusia perheen rutiineja? Mitä teet viikonloppuisin? Mikä on normaali suoja-in-paikkainen päivä? Kerro minulle kommenteissa.

MAINOS

Ehkä jonain päivänä voimme katsoa takaisin vastauksiin ja nauraa siitä … toivottavasti. ?

Spotted tämä Goldmine Target juuri ennen kuin maailma suljettiin …
Tässä se on kuin Casa de MBB normaalilla arkipäivällä. Olen ollut suojassa El Hub, Connor ja PGR (Pretty Girl Rosie), joka kollektiivisesti tunnetaan “työtovereiksi”.

Muutamia työtovereitani
Pidämme tiukan aikataulun. Se alkaa klo 5:15, kun El Hub nousee työhön. Hänen työkalunsa kestää vain minuutin, koska kaikki hän on menossa alakerrassa tietokoneeseen ruokasalissa.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Muutaman minuutin kuluttua ja menen alakerrasta saada kahvia, tehdä purema syömään, ja sitten menen takaisin yläkertaan työpöydälle, jossa tarkistan sähköpostini, silmäyksellä uutisissa (Yuck), täytä paperityöt tai Maksa kaikki laskut (BLUH), ennen kuin teen meikki tai kirjoitan uuden blogikirjan.

Olemme yrittäneet pitää Connorin säännöllisen esikoulun aikataulun kaiken tämän ajan ylläpitää jotakin normaaliarvon tunteen, ja se on ollut hienoa (mutta aikataulun pitäminen myös auttaa myös meitä). Hänen päivänsä alkaa noin 7:45 aamiaisella (kuten Eggon vohveli viipaloidut mansikat, karhunvatukat tai mustikat ja vaahterasiirappi) ja joitakin hiljaisia ​​potkia takaisin musiikkia (Spotify on erinomainen tähän).

Connorin (koti) koulu alkaa välittömästi 9 pisteessä.

Rakenne auttaa minua, koska ilman sitä päiväni poikkeaa mutkittelemaan rennosti harjoittelua pitkään kävelemään naapuruston ympärille leivonta evästeitä seuraavaan asiaan … Ennen kuin tiedän sen, se on illallinen, en ole saanut illallista Kaikki tehty, joten rakenne on hyvä sekä minulle että Connorille.

Meidän aikataulusi me kaikki tiedämme, mitä seuraavaksi tulee, joten meidän päivämme on rytmi.

Se helpottaa myös kuormituksen nauttimisen ja yrittää saada työtä. El Hub ja minä kukin ovat asettaneet tunteja, joissa me nautimme Connorista, ja siirrämme hänen edestakaisin (kinda kuin koripallo, ha!), Niin että toinen henkilö voi olla lohkoja keskeytymättömyydestä työhön ja keskittyä.

El Hubilla on normaalisti hänet ensin aamulla, joten hän ruokkii aamiaisen, saa hänen pukeutuneensa ja hiukset … mikä on johtanut hullu isä kampauksiin, ha ha ha! Olemme oppineet vain valitsemaan sen. ?

Voin tavallisesti saada harjoittelun tällä kertaa, mikä on minulle suhteellisen uusi asia, mutta varhain aamulla hiki istunnot ovat, ei vitsi, täysin tarvinnut mielialaani, ja jos en käytä, olen crabby Loput päivä (El Hub todistaisi tähän).

Miksi kissoja niin pakkomielle jooga matoilla?
Otsikko on tullut paljon haastavammaksi joka päivä olemme tehneet yhteistyötä, joten tarvitsen apua ja harjoituksia auttaa.

Minulla on klo 9 asti lopettaa, puhdistaa, syödä ja suorittaa kaikki kirjoitukset tai muut tehtävät, ja sitten otan Connor Duty.

AT 9, aloitamme kotikoulun esikoulun, jonka minun on tehtävä teknisesti “kriisinkoulutus”, koska se on mitä esikoululuokan ylläpitäjät kutsuvat sitä. Pari tuntia, pysymme kiireisinä sisätiloissa. Autan häntä taidehankkeella tai perusopetuksella (kuten numerot, värit, kirjaimet tai muodot), ja sitten luemme kirjoja. Sitten teemme jonkinlaista taktivaa toimintaa – normaalisti lounasta, mutta usein se leivonta tai tekniikka (Play-Doh).

#StressBaking
Ennen lounasta, menemme ulkona tunti tai niin jonkin verran ulkona. Hän ratsastaa pyörällään, vettä kasveja tai tee jalkakäytävä liitu ja usein kävellä. Yritämme korostaa päivittäisen koulun teemaa aikamme ulkopuolella, joten jos teema on kevät kukat, huomaamme kaikki kukat, joita löydämme.

Outdoor Art Class
Keskipäivänä me kaikki tauko lounaalle olohuoneessa, joka on, kun El Hub vie jälleen. Hän auttaa häntä lounaansa ja saada hänet valmiiksi lepoaikalle (muuten tunnetaan “kultainen tunti!”), Joka on peräisin 1 – 3, jonka aikana Connor hiljaa lukee, naps tai näytelmät huoneessaan.

Lepoajan jälkeen koulupäivä on lähinnä ohi. Yksi tai molemmat yhdistyvät yhdistyvät ulkona pelaamaan uudelleen, ja sitten minä tavallisesti aloitan illallisen noin 4. Jos odotan paljon myöhemmin kuin niin, minulla on taipumus saada nälkä ja ehkä paljon enemmän kuin vähän …

Sivu Huomautus: Olen niin kyllästynyt omasta ruoanlaitostani. En välitä aterian tekemistä, mutta olemme yleensä olleet olemassa samoilla kolmella ruokalaudalla niin kauan, että olen sitä yli, ja kaipaan, kuinka paljon parempaa ruokaa maistuu, kun joku muu tekee siitä sinulle!

Muutama yö sitten, El Hub ja nukuin tarjoamaan kaikki Takeout Food Halusimme syödä (“Honey pähkinä katkarapu vihannes chowMein; karnitas burritos, jossa on ylimääräinen guac, hapan kerma ja juusto; pad thai ja keltainen kana curry …).

Ensimmäinen asia, jonka aion tehdä, on saada joitakin ramen, jota joku muu teki.
Anywho! Kun kaikki ruokitaan, minä hiipiä muutamia kotitalouksien askareita, sitten suihkussa, sitten prep seuraavaan päivään.

Kun Connor menee nukkumaan 8, nautin pienestä televisiosta ja siirry sitten 9-10.

Ja sitten nousemme seuraavana päivänä ja teemme sen uudestaan!

Päivät ovat ehdottomasti sekoittavat toisiinsa … Vaikka lauantaisin ja sunnuntaisin ovat vähän löysää, kun otetaan huomioon, että ei ole “koulua” näinä päivinä.

On outoa olla jotain “tee” tai ajaa viikonloppuisin, eikö? Tavallisesti käsittelemme itseämme elokuvaan tai illalliselle tai matkalle kirjakauppaan tai ikkunoihin ostoskeskuksessa, mutta nyt meillä ei ole niitä, päädymme tekemään asioita, kuten kotitekoisia naamioita tai varastosta ruokaa Pantry … Whee!

Mikä on suojelija-in-paikka kuin sinulle?

MAINOS

Ystävällinen naapuruston valittaa Addict,

Karen

P.S. TGIF!

Author: nvdwd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *