Asteikolla 1-10, missä olet siinä suhteessa siitä, miten mukana / raskas meikki on ollut viime aikoina?

Tämä meikki näyttää 15 minuuttia (mikä on kaikki mitä voin hallita tällä hetkellä)
Asteikolla 1-10, jossa 1 on tuskin mitään meikkiä millään tavoin ja 10 on täynnä Diva Drag Queen Fabulusness, missä olet siinä, miten se liittyy / raskas meikki on ollut viime aikoina?

Nähdään niin, kuinka paljon, kaikki olen ollut yllään viime aikoina ei ole ollut paljon millään tavalla (No, haluan selventää, että … Se ei ole minulle ollut paljon, kun otetaan huomioon, että minun ajatukseni “ei ole ollut paljon Ottaen “voi olla paljon enemmän kuin keskimääräinen gal, kun otetaan huomioon, että rakastan Le Face Paintia ja kaikkia.), olisin noin 4 tai 5 … ehkä 4,5. Tai kiinteä 4,75? LOL! Sanotaan vain, että olen smack DAB keskellä 5.

MAINOS

Rehellisesti, hektinen vapaapäivillä ja vähän matkaa, joka on heitetty alkuun – plus minun kyvyttömyys istua vielä pitkään (raskaus on tehnyt minut antsy, yo!) – kaikki voin hallita on mitä voin puristaa 15 minuutissa.

Ja olen myös ollut paljon luonnollisempi näyttää viime aikoina. Luulen, että menen vaiheen … Tarkoitan usein, haluan tehdä kaikki hauskoja meikki extrat – ylimääräinen muotoilu, sekoitus, kerrostus, pelaaminen erilaisilla tekstuureilla ja viimeistelyllä – ja pidän yllään “raskaampaa” “Meikki näyttää myös, koska, hyvin, se on hauskaa, ja se voi olla suuri taiteellinen pistorasia, kun minulla on aikaa, energiaa ja kärsivällisyyttä siihen, mutta ihanteellinen nyt, olen kuitenkin kaikki iho, joka näyttää todelliselta iholta (Mikä ei vaadi paljon vaivaa) ja valon ja määritelmän kevyt kosketus ja posket.

Kauempana menen värillä viime aikoina on ollut huulillani, koska minulle mielestäni on nopein tapa tehdä vaikutusta, joka ei vaadi tonnia työtä. Pidän parin nude-huulin värejä meikkipussissani (yksi typerä combo, joka toimii kaiken kanssa: Mac Cremesheen huulipuna vain sinä Ellie Golding Collection ja Nars Lipgloss Chihuahua) sekä joitakin kirkkaampia vaihtoehtoja.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Kirkkaat, pidän edelleen helppoa, ja minulla on useita punaisia, appelsiineja ja vaaleanpunaisia ​​laukusta Mac Velvetease Lip Lip lyijykynän kokoelma (kaikki menee, rakastajan kaista, vain minun tyyppi ja vain lisää romantiikkaa), koska he ovat kuin huuli lyijykynät ja matta huulipunat yhdessä, joten he eivät ota paljon hätää.

Entä sinä?

Asteikolla 1-10, missä olet siinä suhteessa siitä, miten mukana / raskas meikki on ollut viime aikoina?

1 – En todellakaan ole mukana paljon meikkiä ihanteellinen nyt

2

3

4

5

6

7

8

9

10 – Täysin diva vetää Queen Fabulusness!

Näytä tulokset

Ladataan …

MAINOS

Ystävällinen naapuruston valittaa Addict,

Karen

P.S. Iloinen Hump Day!

Author: nvdwd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *