ConnorClaire.com Tuotevalaisin: Kahvi ensimmäinen tee

Tämä on minulle melko paljon joka aamu. Herään tuntuu paljon enemmän tai vähemmän kuin zombie. Sitten minulla on ensimmäinen kuppi kahvia, ja se on kuin, Whoo-hoo! VAU!!!

Ja se on Decaf, tyttö. Kuvittele, miten olen todellinen kahvi, lol!

MAINOS

Millaista kahvia pidät, ja milloin haluat saada sen? Ensimmäinen asia aamulla, kun nouset ylös, vai haluatko odottaa, kunnes pääset toimistoon? Tai lopetatko matkalla suosikki starbucks tai pisille tai, hei, jos olet täällä SF: ssä, suosikkisi sininen pullo?

Pidän kahvini ensin, koska, saadaan todellista, herään grouchy, grumpy vuohi.

Pidän myös kahvini lievästä (suosikkini on Kona), joten ei liian katkera, ja minä hukutan sen 2% maitoa vain teelusikalla sokeria.

Jos et tule elämään aamulla, kunnes sinulla on ensimmäinen kuppi, kahvi ensimmäinen tee on sinulle.

Olen vaistomaisesti saavuttanut sen nyt, kun olen erityisen crabby. Sitten minä vain hiljaa sitä, jos El Hub alkaa puhua minulle. En sano mitään. Pitäisin vain kissan edessä … Se toimii kuitenkin!

MAINOS

Kangas on pehmeä poly / puuvilla / rayon-sekoitus, ja kaurapuuro väri valitsee kaiken – tummansiniset farkut, vaaleansiniset farkut, joustavat housut, nahkahousut … ei ole, että minulla on pari nahkahousuja, mutta panostan, että valitsisi ne Myös myös.

Ystävällinen naapuruston charmin addict,

Karen

Author: nvdwd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *