Meikki sekä charmia blogi maanantaina kysely, voi. 557: Niin pitkä, 2018!

Joten … Mikä on maanantai-kysely?

Erinomainen kysymys! Se ei ole, toisin kuin sen nimi, todellinen kysely, kuten bittillä Clicky-painikkeilla. Se on vain luettelo viidestä paljon enemmän tai vähemmän satunnaisesta huolenaiheesta, jonka olen julkaissut tämän blogin joka maanantaiaamuna aikaisempiin neljänneksen vuosien ajan (vuodesta 2007). Pidän lukemasta vastauksiasi, samoin kuin se auttaa minua saamaan viikon pois suuresta alusta. ?

1. Glittery kannet tai kiiltävät kannet?

Ymmärrät, että minä olen, että toimituksellinen tyyli grungy, kiiltävät kannet, mutta taivas auttaa minua, olen menossa Majah Shine -vaiheessa tällä hetkellä. Joten minä valuma kimallus, samoin kuin suuret tarjoukset siitä.

2. En ymmärrä, jos olet menossa ulos kaupunkiin tänä iltana, mutta ilmoitamme sinut. Oletetaan, että olisitteko mieluummin jumissa käyttämällä epämiellyttäviä kenkiä koko yön tai epämiellyttävistä alusvaatteista? Sinun pitäisi valita.

Otan alusvaatteet … molemmat olisivat samalla kauhea, mutta minulla ei ole enää mitään kärsivällisyyttä jalkineille, jotka sattuu. Methinks epämiellyttäviä alusvaatteita olisi vain hieman vähemmän epämiellyttävä … plus, ei rakkuloita myöhemmin.

MAINOS

3. Ponytail tai ranskalainen punos?

Poninhäntä! Mielentä, pidän ranskalaisista punoksista aaltojen jälkeen, kun otin hiukset alas, mutta ponytail on paljon hyödyllisempi minulle (vähemmän todennäköisesti löytää).

4. Kokerin asia, jonka olet nähnyt NYE: ssä?

Onneksi En ole koskaan kohdannut mitään yhtä inhottavaa uudenvuodenaattona (kolhi puuta!), Kuitenkin tarvitsen hyödyntää vessassa klubissa uudenvuoden on melko pirun brutto.

Ewww.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

5. Aiotteko pysyä ’til keskiyö?

Tyttö, yritän kuitenkin, mutta vähintään 50 prosentin mahdollisuus olen täysimittainen unta klo 10.30.

Ok, ok, 75. ha ha ha!

Viimeinen päivä 2018!

Se on hulluutta. Näyttää siltä, ​​että kaksi sekuntia takaisin olin ihmeellistä keväällä kirsikka kukkii, sitten menossa uima-altaalle kesällä sekä nyt se on vuoden loppu.

Kuten lukuisat ihmiset, parhaiten nyt uskon muutoksista, jotka haluaisin tehdä vuonna 2019. Onko sinulla mitään “uudenvuoden päätöslauselmia”? Tänä vuonna en. Lopetan heidät jonkin aikaa takaisin, koska en ehkä koskaan pidä niitä, tiedäthän? Sekä en halua asettaa itseäni epäonnistumiseen, joten yritän jotain muuta tänä vuonna. Sen sijaan, että “päätöslauselmat”, minä asetan vähän pieniä töitä itselleni.

En edes halua uskoa heitä valtavana työpaikana, koska se tekisi heidät myös pelottaviksi, mutta voin käsitellä vähän pieniä hankkeita. Yksi niistä on perustaa hylly tai muu tapa järjestää ruukut sekä pannut keittiöalueella, koska en voi koskaan löytää mitään, tai joissakin tapauksissa potin kahvat jumissa laatikkoon (vihaa sitä, kun se tapahtuu ) …

Aion lopuksi päästä eroon pannuista, joita en käytä, samoin kuin järjestää ne, joita haluan pitää menetelmässä, jonka voin löytää mitä tarvitsen helposti.

Sitten sen jälkeen toinen pieni työ on järjestää ruokakomero. Siellä tulee olemaan monia, lukuisia koreja sekä tarran valmistaja, lol! Olen estänyt sen kolmannen viikon aikana tammikuussa (ei erityistä syytä päivämäärään; juuri valinnut sen), samoin kuin tällä viikolla, jonka aion viettää 20 minuuttia joka päivä järjestämällä eri aluetta ruokakomero.

Ja kaikki nämä syksy syksyllä ylivoimaisen sateenvarjo “järjestää keittiöni.”

Joka tapauksessa pienet työpaikat ovat lähinnä uudenvuoden päätöslauselmista tänä vuonna.

Miten sinusta tuntuu uudenvuoden päätöslauselmista? Teetkö ne? Pidätkö ne? (Jos teet, mikä on sinun salaisuutesi?) Myös kun olemme siinä, mitä teet tänä iltana!? Olemme suoraan chillin ‘kotona.

Tiedän! Livin ‘nuori lapsi.

Toivottavasti pääsemme keskustelemaan ennen kuin päivä / vuosi on kuitenkin, mutta jos emme, sinulla on riskitön ja tyytyväinen uudenvuodenaattona. Nähdään vuonna 2019!

Ystävällinen yhteisön charmin addict,

MAINOS

Karen

P.S. Huolehdi! Täällä he kopioivat / liitä vastauksiin kommentissa. Puhu pian kanssasi.

1. Glittery kannet tai kiiltävät kannet?
2. epämiellyttävät kengät tai alusvaatteet NYE: lle?
3. ponytail or french braid?
4. Grossest thing you’ve seen on NYE?
5. Are you staying up ’til midnight?

Author: nvdwd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *