Mac Rajoitettu painos Valokuvat Helmut Newton Collection

muutaman palan päässä Helmut Newton Collectionilta MAC-rajoitetuista Edition-valokuvista
Yleensä haluan ampua iso, pelottava kamera, koska siellä on jotain, että pieni nainen tuo iso, pelottava kamera. Kukaan ei koskaan koske sinua. Kuten, voisin mennä mihin tahansa, että se pitää tämän suuren, pelottavan kameran, samoin kuin kukaan sotkut minua. Se on totta. Se on ehdottoman totta.

Mutta on olemassa aikoja, jolloin en halua tuoda minulle suurta, pelottavaa kameraa, samoin kuin silloin, kun tuodaan bitin Sony Points-and-ampua.

MAINOS

Pidän tästä loistavasta kamerasta sekä tuoda tämä köyhä poika kanssani kaikkialla …
Sony DSC-RX100 on yksi kaikkien aikojen edullisista kameroista. Olen ammuttu useita, samoin kuin tämä on minun ratsastaa tai kuolee. Se on pieni, tukeva ja kannettava. Kaivos on ensimmäinen sukupolven muotoilu neljä vuotta sitten, joten se on ollut melko paljon. On uudempia malleja, joissa on enemmän kelloja sekä pilloisia (tässä on uusi versio), mutta olen edelleen erittäin tyytyväinen tähän.

Voin ottaa sen missä tahansa, joten jos vaatin menemään inkogniton, se muodostaa sen kämmenessäni. Sekä se vie erinomaisia ​​valokuvia – melkein yhtä erinomainen kuin iso, pelottava kamera – samoin kuin se on, koska siinä on 1 tuuman anturi, joka ei-valokuvauspalvelussa tarkoittaa sitä, että se mahdollistaa enemmän valoa ja tallentaa tarkemmin yksityiskohtia kuin pieni anturi iPhonessa.

MBB Hauska tosiasia: Käytän sitä blogin kaikki värit, koska se on helppo käsitellä, samoin kuin pidän siitä menetelmästä, jonka se kaappaa väriä.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Joka tapauksessa, puhun tästä juuri nyt pitkäaikaisessa menetelmässä, koska uusi Mac Point ‘N’ Shoot Eyraw Shadow X 4 Yhdistelmä Helmut Newton Collectionin rajoitetuista Editionista.

Siinä on neljä viileää, mitä olisin tavallisesti ekstaattinen, mutta ne näyttävät siltä, ​​että …

MAC rajoitettu painos Valokuvat Helmut Newton
Saatavana Internetissä 27. lokakuuta 2016
Saatavana myymälässä 3. marraskuuta 15. joulukuuta 2016
#Maclimitedition

Point ‘n’ ampua luomiväri x 4 (32 dollaria) – aito fantasia (matta), vaikea valuutta (matta), näkyvä (satiini), kohta ‘n’ ampua (matta)

Retro Matte nestemäinen lipcolour (21 dollaria kukin) – korkokengät, chateau m, itse muotokuva

Mac Studio Nail Lacquer (13 dollaria kukin) – Monte Carlo (Creme), puhelinsoittoaika (Creme), Berliini (Creme)

Nestemäinen silmälinja käynnistysmustassa ($ 21)

Ylöspäin laskeutua ylöspäin musta ($ 23)

Mac rajoitettu painos Valokuvat Helmut Newton Vintage Matte Liquid Lipcolours vasemmalta: Itse muotokuva, korkokengät Dchateau M (21 dollaria kukin)
MAC rajoitettu painos Valokuvat Helmut Newton Point ‘N’ Ammu luomiväri x 4 (32 dollaria)

Piste ‘n’ ampua luomiväri x 4
Mac rajoitettu painos Valokuvat Helmut Newton Vintage Matte Nestemäinen Lipcolours vasemmalta: Itse muotokuva, korkokengät sekä chateau m

Helmut Newtonin kuvat Rutiininomaisuus Vogue- ja Vanity Fairille Newtonia ymmärretään täsmälliseksi, houkuttelevaksi sekä naisten valokuvaus. Tämä rajoitettu painos väri kokoelma kaappaa valokuvaajan provosoivan, hieno maku, pukeutua viinipitoisia huulia sultry rogue, kun pimeät silmät mustat sekä valkoiset sävyt hänen allekirjoituksensa esteettistä. Kynnet ovat lakattuja Monte Carloin vaikuttavia värejä sekä Berliiniä, kaksi kotinsa. Valikoima Newtonin merkittävimmät kuvat koristavat räätälöityjä pakkauksia – hänen työnsä pysyy ainutlaatuisena ja näkyvänä kuin koskaan. ”

And MAC senior Vice President/Creative director James Gager says, “I have always greatly admired Helmut Newton’s work — the precision as well as beauty of his images, in addition to the stamina as well as elegance of the women that he photographed. On kunnia pystyä tuottamaan meikki kokoelma, joka vangitsee hänen provosoivan visionsa Mac Way. ”

-MAC PR

Olen Stoked noin kolme vintage matta neste lipcolours julkaisussa, koska et voi todella mennä vikaan vintage-maihin. He ovat aina läpinäkymättömiä, voimakkaasti pigmentoituja, yksinkertaisia, samoin kuin näet “huoneesta.

Kokoelmassa on myös kolme uudelleenmuodittelevaa kynsilakkaa sekä käynnistys musta nestemäinen vuoraus sekä ylöspäin ripsien ripsivärinen ylöspäin.

MAINOS

Se on pieni kokoelma, mutta jotain valokuvausta liittyy aina, aina tarttuu huomioni.

Ystävällinen yhteisön kauneudenhaku,

Karen

Author: nvdwd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *