No-Buy 2015: My true 28 Days

considering that restarting on January 19th with my No-Buy 2015, today is my genuine 28 days of no shopping. Se on ollut hyvä suurimmaksi osaksi. Se oli aluksi kova kestämään kaikki tammikuussa tammikuussa. Käytin viettää lounas tuntia selailemalla kauppoja, joten minun piti muuttaa täsmälleen, miten vietän ilmainen ajani (enimmäkseen paljon ikkuna ostaa nyt). Viikonloppu oli vaikein. Tarkastelen tavallisesti apteekkilehtisiä lauantaiaamuisin samoin kuin sitten muutamia myymälöitä. Ja menisin voittajiin (Kanadan versio Tjmaxx) tai Marshalls ainakin kun viikko nähdä, mitä uusia asioita he pääsivät sisään. Minä vielä voittajille tarkastamaan, mitä heillä on noin, kun viikko (se on matkalla taloon Työskentely) kuitenkin onneksi minulle, tammikuussa sekä helmikuussa on ollut kuiva loitsu kosmetiikkakannan kannalta. Olen melko järkyttynyt, että en ole saanut mitään voittajilta vuonna 2015.

Tein muutamia merkityksellisyyttä tänä aikana:

1) Tämä quo mineraalilääjen varjo yhdistelmä Downtown Brown, mutta siskoni!

Julkaisin tämän Instagram – noudattaa minua @stashmatters

Minulla on jo tämä yhdistelmä sekä silloin, kun minun sisareni kysyi minulta, mikä oli suuri laadukas jokapäiväinen silmävarjo yhdistelmä apteekki, tämä oli minun instant suositus. Värit ovat kaikki fantastisia sekä pigmentaatiota sekä oleskelua jauhemaalauksia tavaratalon tuotemerkkejä. Haluaisin myös, että tämä yhdistelmä voi tuottaa täyden silmän ulkoasun. Pakkaus on huippuluokkaa – se on melko samanlainen kuin tiimalasi ViaseAire Eyva Shadow Duo, mutta tämä maksaa vain 20 dollaria sekä saat 4 silmävarjoa sekä jauhevuoraus.

2) Tämä LesportsAc Carry Pussi eBayssa:

Olen halunnut tätä pussia vähintään 10 vuoden ajan – ei liioittelua. Käytin kerätä LesportsAc-laukkuja (todennäköisesti omistautuvat julkaisemaan heille!) Samoin kuin tämä tulostus oli aina se, joka pääsi pois minulta. Se on vuonna 2002 julkaistun oikeudenmukaisen ISLE-neulotun kuvion tulosta – sekä harkitsemaan, että olen neuloja – halusin hyödyntää tätä tuoda neulontaprojektit. Se on ollut jonkin aikaa, koska olen saanut LesportsAC: n, mutta olin antanut hälytyksen eBay vuosilta takaisin rohkaisemaan minua, jos tämä tulostus tuli huutokauppaan. Tähdet sekä kuutina linjassa sekä tämä kantolaukku on nyt minun!

3) Korvaus HG Eye Concealer (Plus 1 Sneak):

Juoksin pois Maybelline Age Rewind Eraser Dark Circles Hoito Concealer in # 130 keskitason takaisin joulukuussa. En viipymättä korvata sitä, koska halusin käyttää muutamia muista toisistaan ​​peitevoidetta … Kuitenkin mikään muu ei peitti myös silmien ympyröitä. Tajusin, että en voinut vain verkossa ilman sitä! Sekä se oli bogo 50% pois apteekki, joten minäkin valittiin uusi Maybelline Deal Studio Master Consealissa # 30 Light / Medium Testaa (perustuen ravearviointiin, blogger, Bree).

Todellinen kiusaus minulle oli lausunto mustasta perjantai-kaltaisesta selvitystilamyynnistä tavoitteessa, joka alkaa 5. helmikuuta. Mantra sinä päivänä: “En mene tavoitteeseen tarkastamaan myyntiä. En mene tavoitteeseen tarkastamaan myyntiä. En mene tavoitteeseen tarkastaa myynti! ” My good friend went to inspect it out as well as reported that the makeup was only 10% off. Huh huh. Olen pystynyt estämään tavoitteensa jälkeen.

And of course, I’m filling my complimentary time with blogging now, which I’m rather enjoying.  Granted, I will state that the weather condition has been pretty crappy right here lately (it was -25°C yesterday – bloody cold!) so it has been much easier to stay house as well as hibernate – my hope is that by the time nicer weather condition rolls around, I won’t be as lured to walk around as well as shop!

Jaa tämä:
Jaa

Napsauta Lähetä tämä hyvä ystävä (avautuu uudessa ikkunassa)
Klikkaa jakaa Pinterest (avautuu uudessa ikkunassa)

Klikkaa jakaa Twitter (avautuu uudessa ikkunassa)
Klikkaa jakaa Tumblr (avautuu uudessa ikkunassa)

Klikkaa jakaa Reddit (avautuu uudessa ikkunassa)

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

NEW Tag: The No get / Lo get Tag!The concept to produce this identify came out of a discussion with StyledWithJoy in the comments section of one of my articles a couple of weeks ago. We’re both on a No get for 2015, as well as we made a decision we needed a location to commiserate. Jos olet ei osta …
18. maaliskuuta 2015An “Kauneus”

Viimeinen päivä 2015 ei osta! Phew! Aika tehdä jig! En voi uskoa, että kesti tämän kauan! As much as the new Year is the time to make resolutions as well as begin something new, in hindsight, I believe starting a No-Buy is truly tough during January clearance sales! : P Oppitunnit: • Ostaminen Stash …
31. joulukuuta 2015En “Kauneus”

100 päivän no-buytoday on minun virallinen 100 päivää minun ei osta! *throws confetti* My No-Buy mostly focused on not getting makeup / skincare as per my policies (no web newEllei se täytä täytettyä tuotetta). Mitä alhaisemmassa määrin olen myös halunnut olla tarpeetonta vaatteiden ostamista. I …
29. huhtikuuta 2015 “kauneus”

Author: nvdwd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *