Fenty Valitus Rihanna Killenwatt Freestyle Highlighter

vain kohokohdat, kiitos.
Onko Fenty Beauty’s Killwattin oikeinkirjoitus (“A” sijasta “O”) Freestyle korostin antaa sinulle Lyfe? Kyllä, se on Lyfe kanssa “Y,”, kuten Yacht Lyfe, yksi kermahotylighters korostaa linjaa.

Olen ehdottoman kauhea speller, mutta rakastan kaikkia luovia kirjoitusliikkeitä.

MAINOS

Side HUOMAUTUS: Ajattele Fenty Valituksen kirjoittamista mehiläinen. Iytte whud bhee krrai!

KillAwatt korostimet ovat 34 dollaria ja saatavana nyt kuusi sävyä Sephora, yhdessä Rihanna-linjan muissa julmina vapaana Fenty-vetoomus, ja jos sinulla on puolitoimettomia silmiä, voit luultavasti kertoa, että he ovat upeita. He ovat kiiltävät, glittery ja va-va-vauva! – Heijastavat valoa Maxille, joka on tällä hetkellä Trés trendikäs tällä hetkellä, joten jos haluat kohokohtia niin rohkea, voisit lähettää SOS: n maailmankaikkeuden yli, luultavasti olemaan niihin.

Luulen, että he ovat paljon kuin Becca hohtavan ihonpuhdistinta, paitsi vilkkelijä, paljon enemmän pigmentoitua ja normaalisti paljon enemmän OTT.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

He ovat hieman liian Frosty minulle, joten olen tehnyt päätöksen ohittaa ne.

Ei sanoa, että en ollut kiusattu myymälässä. Tulin lähellä saadakseen rahaa / Hu $ Tla Baby, yksi Split Pansin. Siinä on haettu samppanja toisella puolella ja persikka samppanja toisella (joillakin korostimilla on kaksi sävyä, ja jotkut vain yksi). Laitoin sen koriin muutaman kerran, otti sen ulos, laittoi sen, otti sen, vei sen … mutta lopulta lähtenyt ilman sitä, koska tiesin, että korkean palkin hohtaminen ja huokoseni ei vain pitkin.

Voin ehdottomasti nähdä, miksi niin paljon meikin ystäviä menettää pirun mielensä näiden kautta. Saan sen, koska heidän Bo $$ – Lady Bling Factor, pigmentit ja kermaiset jauheet eivät pelaa ympäri. Rakastan ajatusta heistä, mutta toiminnallisen käytön kannalta ne eivät ole minun kuppi teetä.

MAINOS

Ja kyllä, minä vain käyttänyt dollarin $$ merkkejä sanaan. Riri sai minut tekemään sen!

Ystävällinen naapuruston valittaa Addict,

Karen

Author: nvdwd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *